Revista Sănătate

Modul prin care poți readuce în casa ta energiile pozitive

Din păcate în lumea în care trăim există mulți oameni care știu doar să facă rău, chiar dacă aparent nu au niciun motiv pentru acest lucru.

Și nu ne referim aici numai la bârfe sau la descurajări, ci la lucruri mult mai periculoase cum sunt, de exemplu, metodele de destrămare a relațiilor, alungarea banilor din casa ta sau chemarea celor mai periculoase și chinuitoare afecțiuni.

În cazul în care simți că ți se întâmplă lucruri periculoase și vrei să iei măsuri ca să te protejezi pe tine și pe cei dragi ție, poți să faci asta dacă respecți anumite reguli.

Aceste ritualuri se practică inclusiv în țări dezvoltate și și-au demonstrat eficiența.

 Dar înainte de orice trebuie să știi cu exactitate ce anume se întâmplă, ca să știi cum să acționezi cât mai prompt.

Lucrurile nu mai sunt așa ca altă dată, toată lumea este tensionată și timpul petrecut în casă înseamnă mai multă nervozitatate și certuri.

Nu trebuie să neglijezi toate aceste detalii parcă neînsemnate, la prima vedere, ci să faci ceva cât mai repede posibil.

Acestea sunt energii negative nu care cel mai bine este să nu glumești. Dacă vei lăsa toată situația la voia întâmplării vei ajunge doar să suporți consecințele.

Și în plus, vei vedea cum lucrurile iau o turnură foarte bună și pozitivă numai după 7 zile. Trebuie doar să atragi în casa și în viața ta energiile potrivite.

Ca să pui în practică acest ritual ai nevoie de 7 frunze de dafin, de 7 căței de usturoi, de o sticlă transparentă care să aibă și capac, și de un litru cu apă.

Pune în sticlă frunzele de dafin, cățeii de usturoi și apoi adaugă apa la final. Închide recipienttul și pune-l acolo unde simți că energia negativă este cea mai puternică.

De obicei, acest loc este acela în care toată lumea petrece foarte mult timp. Trebuie să ai grijă ca nimeni altcineva din casă să nu mai știe despre această sticlă, deci pune-o într-un colt cât mai greu accesibil.

Vei vedea efectele pozitive ale acestui remediu chiar din prima săptămână. De asemenea poți să folosești și plante dacă îți dorești să ții răul departe de casa ta.

De exemplu, poți conta pe puterea leușteanului, pe a pelinului, pe a macului, dar nu numai. Foarte multe plante te pot ajuta în acest sens, trebuie doar să știi care plantă se potrivește cu situația ta și să o folosești corespunzător.