Revista Sănătate

10 semne că o persoană iubită stinsă din viaţă se află încă prin preajmă

Persoanele dragi nu ne părăsesc niciodată de tot după ce se sting…De multe ori, încearcă să ne contacteze prin diferite mijloace şi, ca să descifrezi mesajele pe care vor să ţi le transmită, nu ignora semnele enumerate mai jos:

1. Visele

Când dormim, energia vibraţională creşte şi se aliniază energiei superioare a spiritelor. Mintea subconştientă este mult mai receptivă în timpul somnului. Acesta este motivul pentru care spiritele ne pot influenţa cu uşurinţă pe durata somnului nocturn.

Când îţi apare în vis o persoană iubită stinsă din viaţă, de cele mai multe ori imaginile sunt foarte vii şi intense. De asemenea, aceste vise se şterg din memorie mult mai greu.

Dacă ai astfel de vise, acordă-le atenţie: cine ştie, ar putea fi mesaje din lumea de dincolo…

2. Parfumuri

Simţul olfactiv se află în strânsă legătură cu memoria involuntară. De obicei, simţirea unui parfum familiar însoţeşte prezenţa unui spirit. Poate fi parfumul pe care persoana iubită îl folosea cândva, sau mireasma florilor sale preferate.

3. Obiecte rătăcite

Dacă observi că lucrurile dispar şi reapar în mod misterios din şi prin diferite colţuri ale casei, poate fi un semn că o persoană trecută în nefiinţă încearcă să-şi facă simţită prezenţa. De cele mai multe ori, este vorba despre obiectele pe care persoana dragă le folosea odinioară.

4. Cântece

Uneori poţi primi mesaje şi sub formă de cântece. Dacă observi tipare în succesiunea melodiilor de la radio, de exemplu, poate că nu este o simplă coincidenţă. Spiritele păzitoare pot transmite mesaje şi prin astfel de mijloace.

5. Gânduri

Uneori suntem influenţaţi de gânduri care ne temperează comportamentele nesăbuite. Uneori, aceste gânduri nu îţi aparţin, ci îţi sunt induse, inoculate de un spirit protector. Nu le ignora!

6. Cadouri neaştepate

Aici nu e vorba de daruri materiale, ci de gesturi neaşteptate de iubire, grijă şi afecţiune atunci când ai nevoie cel mai tare de ele. Spiritele pot lucra şi prin alţii, aşa că acceptă darurile oferite.

7. Omul potrivit la momentul potrivit

Ţi s-a întâmplat vreodată să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit? Ei bine, poate fi lucrarea unui spirit păzitor. La fel ca mai sus, persoanele salvatoare se ivesc mai ales în momentele de cumpănă.

8. În timpul înmormântării

Potrivit parapsihologului James Van Praagh, persoanele decedate pot uneori asista la propria înmormântare, încercând să aline durerea celor rămaşi în urmă. Prezenţa unui spirit poate fi simţită uneori concret, sub forma unei atingeri pe umăr sau a unei mângâieri pe obraz, de exemplu.

Vezi aici cele 5 propoziții pe care nu trebuie să le rostească niciodată un creștin adevărat!

9. Animalele de casă

Animalele sunt foarte receptive la prezenţa entităţilor supranaturale. Dacă companionul începe să reacţioneze la stimuli pe care tu nu îi percepi, reacţia se poate datora simţirii prezenţei unui spirit familiar.

10. Obiceiuri vechi

Dacă persoana iubită obişnuia să-ţi atragă atenţia să nu laşi luminile aprinse prin casă, e posibil să-ţi atragă atenţia stingând uneori lumina lăsată să ardă. De multe ori, spiritele încearcă să facă aceleaşi lucruri pe care obişnuiau să le facă în timpul vieţii.