Revista Sănătate

Detoxifiere naturală a ficatului în doar 72 de ore – curăță organismul și slăbești mai rapid

Detoxifiere naturală a ficatului în doar 72 de ore: purifici organismul și slăbești mai rapid – Ficatul este una dintre cele mai importante părți ale corpului împotriva căruia alimentele procesate, grăsimile, excesul de medicamente și poluanții din mediu pot cauza diverse probleme.

Funcția ficatului este de a procesa substanțele nutritive și de a transforma toxinele nocive care intră în organism, prin eliminare naturală.

Când organismul este plin de toxine, ficatul nu își poate îndeplini funcțiile în mod normal. În acest caz, procesul pierdere în greutate este semnificativ mai lent și nu corpul nu ajunge decât să acumuleze și mai multă grăsime.

Nu mulți știu că ficatul îndeplinește una dintre cele mai importante aspecte, atunci când vine vroba de slăbit, și anume, descompunerea grăsimilor. Cu alte cuvinte, ficatul este extrem de important pentru stomac, intestine și pierderea în greutate.

Când vă curățați ficatul, îl ajutați să susțină producerea de bilă, care, la rândul său, ajută organismul în metabolizarea grăsimilor.

Acesta este motivul pentru care trebuie să detoxifiați ficatul din când în când, pentru ca să poată poate funcționa corect. Această băutură vă va ajuta să curățați ficatul și întregul organism.

Aveți nevoie de:

3 lămâi

1 cană de patrunjel tăiat

5 tulpini de țelina

1 bucată de ghimbir de 2 cm

6 căni de apă

Cum se prepară?

Puneți în blender sucul de lămâie, patrunjelul, țelina și ghimbirul și amestecați, apoi adăugați apă și amestecați din nou. Consumați 2 pahare, de 3 ori pe zi pe stomacul gol.

Repetați procedura în următoarele 2 zile. Apoi, faceți o pauză timp de 7-10 zile și apoi repetați tratamentul.

Evitați mesele grele în aceste 3 zile. Consumați alimente sănătoase pentru a ușura procesul de detoxifiere a ficatului și a pierde din greutate.