Revista Sănătate

30 de tatuaje ciudate. Modelele cele mai iesite din tipare

Creativitatea oamenilor – in special a tattoo artistilor – nu are limite. Insa atunci cand creativitatea se ciocneste cu ideile trasnite ale clientilor saloanelor de tatuaje, iau nastere unele dintre cele mai ciudate modele.

Pentru majoritatea oamenilor, tatuajele reprezinta un mod de a-si exprima personalitatea, trairile, sentimentele, pasiunile, furiile si multe alte trasaturi interioare. Dar daca cineva incearca sa se exprime poate un pic prea mult?

Daca exagereaza si alege un simbol care este departe de ceea ce ar trebui sa semnifice? Ne referim la acele tatuaje ciudate si iesite din tipare – modele care sunt atat de absurde si de greu de inteles, incat te face sa te intrebi ce persoana intreaga la minte si-ar face asa ceva pe propria piele.

Cu siguranta cei care si-au facut aceste tatuaje ciudate si-au zis ca este o idee minunata in acel moment. Insa probabil era un moment in care erau sub influenta bauturilor alcoolice, fara prieteni si fara vreun membru al familiei langa ei, cu care sa vorbeasca despre acest plan nebunesc inainte de a-l imprima pe pielea lor pentru totdeauna. Admira in galeria foto de mai jos cele mai iesite din tipare modele de tatuaje.