Revista Sănătate

Barbati de care TREBUIE sa te feresti! Semne ca stai langa un barbat TOXIC

Probabil ii cunosti inca din liceu, pe unii dintre ei i-ai intalnit abia in facultate, iar pe altii poate inca nici nu ai avut ocazia sa-i intalnesti! Chiar daca simti fluturasi in stomac, ai o senzatie de euforie si simti ca EL este alesul este recomandat sa verifici lista de mai jos si sa vezi la ce categorie se incadreaza:

Baiatul adolescent: Poate va cunoasteti inca din liceu, pana acum nu l-ai bagat in seama dar simti ca spiritul lui animalic ar putea sa agite putin corporatista plictisita din tine. Si intr-adevar, nimic nu poate fi mai adevarat, serile petrecute in cluburi intr-o perioada anosta pentru tine pot reprezenta salvarea, insa in niciun caz sa nu crezi ca iti poti petrece restul vietii alaturi de un astfel de tip, sau cu atat mai putin ca „tu il vei schimba”. Tot sarmul sau va disparea atunci cand te-ai plictisit de iesirile frecvente in oras si descoperi ca in momentul in care vei dori sa iei o decizie de adult nu vei avea cu cine.

Baiatul mamei: Are 30 de ani si sta cu mama? Sau mai rau, va ganditi sa fugiti intr-o noapte la munte si el o suna pe mama prima data sa afle daca nu cumva are nevoie de el? Ei bine, afla ca esti intr-o relatie cu doua persoane. Si nu, nu e nimic palpitant in asta! Este recomandat ca barbatul langa care iti petreci zilele sa aiba o relatie armonioasa cu familia sa, dar de aici pana la a cere permisiunea mamei pentru a face diferite lucruri, este cale lunga iar tu nu trebuie sa accepti!

Tipul perfectionist si de succes: Multi barbati sunt au succes in cariera, dar daca tu nu ai acelasi nivel de venit/performanta si el iti reproseaza, fugi cat mai poti! Nu, nu te motiveaza, ci deseori iti va scoate ochii ca nu esti suficient de buna pentru el. Se crede masculul alfa si va cauta femela alfa pana cand se va plictisi si de aceasta pentru ca ii va gasi un defect. El in principiu se considera puternic si cauta o femeie cu o cariera stabila, cu venituri mari, gospodina, frumoasa, aranjata care sa arate vesnic ca scoasa din cutie. Spun doar atat: FUGI! Un om langa care nu poti fi tu, nu e ok.

Tipul care nu vrea relatii serioase: Daca tu iti doresti o familie, la ce mai pierzi timpul langa el? Crezi ca va veni ziua in care va vrea sa se insoare cu tine? De obicei tipul care nu vrea relatii serioase este si un fel de baiatul mamei (vezi mai sus). Nu concepe sa-si imparta veniturile, sa fii tu mai importanta decat el si ceea ce conteaza cel mai tare este ca libertatea sa nu fie ingradita!

Tipul care iti vorbeste de fosta: Este foarte usor de observat, inca din primele minute iti va spune ca ai ceva care sa-ti aminteasca de fosta lui iubita, iti va povesti despre ea regulat si tot in jurul lui pare sa aiba legatura cu ea. Tu de fapt esti un personaj episodic in filmul relatiei lor.