Revista Sănătate

HUAWEI – Puterea Platformei, mereu cu un pas înainte !

Huawei este cunoscut drept un brand de telefoane, dar compania chineză produce tablete, ceasuri inteligente, căști audio, iar recent a început să producă și laptopuri. Huawei aduce laptopurile MateBook și în România.
Huawei este o companie producătoare de echipamente de telecomunicații din China. Compania a avut vânzări de 17,7 miliarde de dolari în anul 2018.

În Europa, compania a avut vânzări de 1,3 miliarde de euro în 2007 și 516 milioane de euro în 2006.

Astfel, Asia va deveni un centru-cheie al inovări i bazate pe tehnologie; cu creșterea veniturilor din clasa de mijloc împingând cererea de consum, o populație relativ tânără de „nativi digitali”, cea mai mare interconectare a fluxurilor cu alte economii emergente și o creștere medie a PIB-ului care continuă să depășească performanțele occidentale.
În China, de exemplu, penetrarea bancnotelor digitale pentru tranzații și servicii se află într-o creștere abruptă, țara înregistrând o creștere de 53% a serviciilor online pe o perioadă de 7 ani.

Compania este prezentă și în România din anul 2003. În anul 2012, Huawei era al treilea furnizor de echipamente de telecom după Ericsson și Alcatel-Lucent.

Reprezentanții companiei de pe plan local au declarat pentru PLAYTECH că produsele vor fi disponibile și pe piața locală. „Vom aduce întreaga gamă de laptopuri în România. Nu aducem doar unul-două modele să testăm piața, ci le vom aduce pe toate. Așa arătăm că suntem serioși”, a declarat Zachary Jianglinchao, country manager Huawei România.
În lumea de astăzi, cât de rapid vă transformați va depinde în mare măsură de capacitățile dvs. tehnologice, iar pentru CMB acest lucru devine posibil cu puterea Huawei.