Revista Sănătate

Ghimbir, lămâie, usturoi și apă – Rețeta care a dat peste cap lumea medicală

Această băutură este perfectă pentru curățarea arterelor de toxine, grăsimi și alte impurități din organism.
Rețeta dată este despre cum ne putem proteja de gripă, infecții, răceală și alte maladii care ar împiedica bunul circuit al sângelui. Amestecul dat contribuie la curățarea ficatului și reduce riscul de cancer.

Metoda de preparare e simplă și accesibilă pentru oricare dintre noi:

Usturoi – 8 căței
Ghimbir – 1 rădăcină de 4-5 cm
Lămâie – 2 tăiate în 4
Apă – 4 litri

Spălăm bine lămâia și ghimbirul; Curățăm de coajă ghimbirul și usturoiul; Tocăm ghimbirul și usturoiul în bucăți foarte mici; Tăiem lămâia în 4 cu tot cu coajă; Amestecăm toate ingredientele într-un blender; Într-o oală încăpătoare turnăm cei 4 litri de apă.

Adăugăm amestecul din blender și lăsăm la fiert; Când începe să dea în clocot apa, luăm vasul de pe foc și-l lăsăm la răcit; Strecurăm lichidul și îl separăm în borcane sau sticle la rece; Se consumă zilnic amestecul, cu minim 2 ore înainte de prima masă.

Veți simți considerabil cum se eliberează organismul de substanțele nocive. Veți deveni mai proaspeți și mai sănătoși. Amestecul ajută la normalizarea florei intestinale. Reglează sistemul digestiv, astfel veți elimina rapid toate toxinele și kilogramele în plus.

Păstrează doar substanțele nutritive, necesare organismului nostru. Consumați această băutură zilnic cel puțin 2 săptămâni și veți rămâne uimiți de rezultat!