Revista Sănătate

Industria de beauty lansează un nou produs de diagnosticare a pielii, marca L’Oréal !

Cele 20 de centre globale de cercetare, inclusiv un incubator tehnologic din San Francisco, o prezență regulată la Viva Technology de la crearea sa, 877 milioane de euro investite în cercetare și inovare, categoria „portabili Tehnology Produse“ la ultimele CES din Las Vegas pentru tehnologia Track My pH-ul pielii de la Roche-Posay, parte din cosmetice de inovare L’Oreal a ADN-ului său corporative. Noua dovadă cu aplicația SkinConsult AI, a cărui Vichy este prima marcă a grupului de a beneficia.

După achiziționarea ModiFace, o lansare canadiană specializată în realitatea augmentată și inteligența artificială, L’Oréal prezintă acest nou serviciu automat de diagnosticare a pielii. Oferă clienților o rutină de îngrijire și recomandări personalizate dintr-o simplă autoie.

În parteneriat cu echipe din Toronto ModiFace, această aplicație se bazează pe abilități de învățare profundă și 15 ani de cercetare pe imbatranire a pielii, acesta este capabil să sesizeze  – șapte semne de îmbătrânire, inclusiv pete, riduri și pori – spune grupul.

Acest sistem de diagnosticare bazat pe inteligență artificială și rețele neuronale (învățare profundă) testate cu 6.000 de imagini clinice de la R & I Centrul de studii L’Oréal efectuate cu îmbătrânirea pielii atlase (4 volume), în Franța, China, Japonia, India și Statele Unite pe 4 000 de femei și bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 80 de ani.
Apoi „acest nou model a fost testat pe 4 500 de autoeși din trei grupuri de femei, asiatici, caucazieni și afro-americani în 4 condiții diferite de iluminare. ”

Cererea fiind pusă la dispoziția Vichy în Canada din ianuarie 2019 și va fi lansată în restul lumii în cursul acestui an. Serviciul va fi disponibil în a doua jumătate a anului 2019 în Franța. Fie că alte mărci care vor fi afectate Vichy, L’Oreal ne spune că „ModiFace lucrează în prezent cu 36 de branduri Group“, dar că acest serviciu este în prezent „disponibil numai pe site-ul Vichy Canada și China, cu marca L’Oréal Paris, pe TMall. „