Revista Sănătate

Secrete pretioase din dieta Familiei Regale britanice

Cu totii suntem macar putini curiosi de produsele consumate de catre membri familiei regale si care ar fi secretele longevitatii acestora. Pe langa tratamentele de care dispun, stilul de viata si ingrijirea corporala la care ei apeleaza, hrana este cel mai important factor al nivelului de trai al acestora.

Familia regala nu consuma decat produse de o inalta calitate cum este bine cunoscut, animale crescute intr-un mediu prietenos, legume si fructe proaspete, niciodata nu consuma mancare de la evenimentele din exterior, iar furnizorii Casei regale sunt de departe cei mai buni si alesi pe spranceana.

Pe langa toate aceste lucruri este foarte important sa stim ca Regina Elisabeta a II-a nu consuma produse care contin amidon. In meniul sau nu se vor regasi pastele, cartofii sau orezul. Veti ramane surprinsi de simplitatea unei mese din Casa Regala, precum si de nelipsitul ceai negru, intotdeauna proaspat.

Mancarurile picante sau foarte dulci sunt evitate inainte de culcare, mai precis in cadrul cinei, iar micul dejun este bogat in marmelada, unt de casa si feliute mici de paine facuta in „casa”. Pestele ia locul carnurilor, iar daca intr-adevar este o masa cu carne, aceasta va fi o pasare de curte si gatita cat mai slab cu putinta.

Desertul este nelipsit din casa regala. O data pe zi, impreuna cu ceaiul de la ora 5 se consuma o prajitura cu ciocolata sau cea in straturi cu iaurt si miere, preferata Reginei. Mentinerea unui organism sanatos este vitala, acesta se va reface mult mai bine in urma aparitiei unor alte probleme, decat un organism deja bolnav si obosit.