Revista Sănătate

FoodChéri vrea să te ajute să devii vegetarian !

Observați carnivorelor, nu aveți scuze !

Dacă până astăzi, vegetarianismul nu face parte din obiceiurile tale, citirea acestui articol este cu siguranță momentul potrivit pentru a-l repara. Să nu mai vorbim de idei greșite cum ar fi „mâncați vegetale este scump” sau „nu poate fi la fel de bun ca carnea”, și chiar „un morcov care suferă este ca un porc care suferă”, unii nu văd „mâncarea verde” ca o problemă ecologică și sanitară reală, ci mai degrabă ca o modă simplă.

După cum explică Patrick Asdaghi, CEO și co-fondator al FoodChéri, „pentru a convinge cei mai mulți oameni de necesitatea de a integra mai multe alimente vegetale, am vrut să aderăm la o abordare pedagogică exprimată prin acest nou teritoriu al comunicării „. Convinși că mâncarea de mâine va fi mai sănătoasă și mai vegetală, FoodChéri își dezvăluie noul teritoriu al comunicării și lansează „Marțea Veggies”.

Pentru Luc Wise, președinte și fondator al The Good Company, „cu această nouă zonă de comunicare angajată să planteze alimente, FoodChéri este în mod clar într-o abordare care combină angajamentul de afaceri și societate. La The Good Company, susținem comunicarea responsabilă care nu ar trebui să fie niciodată plictisitoare. Această primă campanie cu FoodChéri este un bun exemplu în care suntem mândri „.

Marca prezintă, de asemenea, un film cu Franck Morello, capul fenomenului dezvăluit de show Chef de top, cunoscut și pe YouTube sub pseudonimul Scotch-Man. Putem descoperi bucătarul în acțiune, batjocorind tweets anti-veggie folosind „aciditatea” lor pentru a ridica feluri de mâncare.

În cazul în care vorbesc au un impact relativ efemer, restaurantul virtual oferă o soluție concretă oferind consumatorilor posibilitatea de a-și schimba obiceiurile foarte simplu.