Revista Sănătate

Dacă sunteți obosit de a lăsa vertijul să vă împiedica viața de zi cu zi, încercați aceste remedii naturale. S-au dovedit că reduc sau elimină simptomele de vertij în mod natural și eficient!

Vertijul este o tulburare în care se simte un sentiment de filare sau amețeli. Este cauzată de probleme în creier sau în urechea interioară. Poate fi declanșată de mișcări bruște ale capului, inflamație la nivelul urechii, infecție a urechii, boală Meniere sau leziuni ale gâtului și coloanei vertebrale.

Simptomele acestei tulburări includ:
– o senzație de dezorientare
– greaţă
– transpiraţie
– vărsături
– mișcări anormale ale ochilor

Vertijul poate împiedica orice sarcină zilnică de a curăța casa, de a se juca cu copii sau animale de companie, de a găti sau ceva la fel de simplu ca în picioare, după o ședere pentru un moment.

Iată câteva remedii naturale care vă ajută la stoparea vertijului
1. Beți apă înainte de a mânca
Consumul de apă înainte de a mânca poate ajuta la ameliorarea simptomelor de vertij, asigurându-vă că aveți multe lichide în corpul dumneavoastră. Acesta vă poate menține tensiunea arterială de la cădere, care este cauza obișnuită a amețelii și amețeli.
2. Luați dușurile la rece
Dușurile calde și băile pot provoca o schimbare a hormonilor și vă pot face să vă amețeți. Acestea provoacă o întrerupere a hormonului în hormonii asociate cu relaxarea și lărgirea sistemului circulator. Creșterea tensiunii arteriale la temperaturi ridicate vă poate face să aveți un episod. Încercați să treceți la temperaturi mai scăzute când faceți duș pentru a evita căderea accidentală a amețelii.
3. Ceai de ghimbir
Ghimbirul este un remediu natural uimitor care poate trata o mare varietate de probleme de sănătate. Unele studii au sugerat chiar că rădăcina de ghimbir pudră a fost mai bună decât Dramamine la reducerea greaței și amețeli asociate cu boala mare. Încercați să adăugați o linguriță de pulbere de rădăcină de ghimbir la un pahar de ceai verde fierbinte sau apă.
4. Alimente cu vitamina C
Consumul de alimente cu vitamina C poate contribui suplimentar la reducerea efectelor vertijului. Un studiu a constatat că pacienții care suferă de vertij amețeli au avut mai puține simptome atunci când sunt diete bogate în vitamina C.
5. Mananca cereale integrale
Consumul de cereale integrale poate, de asemenea, ajuta la atenuarea amețelii și amețelii asociate cu vertijul. Atunci când scăderea glicemiei din sânge ne poate determina să devenim amețeli și greață. Cerealele integrale asigură că nivelul zahărului din sânge este reglementat și evită scăderile bruște.
6. Oțet de cidru de mere
Oțetul de cidru de mere este un alt remediu natural care poate fi utilizat pentru a trata sute de probleme de sănătate diferite. Prin amestecarea unei linguri de oțet de cidru de mere cu un pahar de apă, veți putea spune o diferență semnificativă în simptomele dumneavoastră.
7. Obțineți un masaj
Acupresura este un tratament natural care implică stimularea diferitelor puncte de presiune din jurul corpului pentru a declanșa o reacție într-o altă parte a corpului. Masajele pot promova un sentiment de calm care ajuta la scurt-circuitul amețelii! Adăugarea unor uleiuri esențiale la masajul dvs. poate chiar ajuta la ameliorarea anxietății.