Revista Sănătate

7 cele mai bune coafuri pentru forma rotundă a feței

Vă prezint câteva opțiuni de a alege, începând cu aceste șapte priviri superbe care vă vor lăsa să vă simțiți drăguți și încrezători. Verificați-le, de mai jos, și obțineți stilul.

  1. „Selena Gomez are o formă naturală de formă rotundă și tinde să o echilibreze cu tăieturi înrăutățite și la modă”, spune Melissa Parizot, coafistă la Cutler Salon din NYC. Aici, combinația breton, ei cu câteva straturi de încadrare a feței îi ajută să accentueze linia maxilarului și pomeții.                                                                                              
  2. Parizot descrie coafura actuală a lui Emma Stone ca fiind clasică și elegantă, menționând că „Emma poartă în mod obișnuit straturi în partea din față a părului, indiferent de lungime”. De ce funcționează? „Pentru ca piesele asimetrice pot ajuta la descompunerea unei forme rotunde si a atrage mai mult atentia asupra zonei pielii sau a buzelor”, spune ea.                                                                                                                                                      

3. Sincer, o tăietură pixie este o coafură MVP, deoarece aproape orice formă a feței o poate trage.    În cazul în care ideea de a tăia tot părul se simte prea intensă, luați un semn de la Ginnifer Goodwin și încercați un bang imbecil (vedeți straturile de bucăți pe frunte?), Care adaugă unghiurile unei fețe rotunjite și vă oferă totuși confortul de păr mai lung.

4. Dacă nu puteți decide între un pixie și un stil mai lung, încercați un bob ca Chrissy Teigen, care este terenul perfect de mijloc. Pentru a face acest aspect să funcționeze, întrebați-vă stilistul pentru straturile care încep ușor sub bărbie, apoi lîndoiți de față pentru a da aspectul unei structuri osoase ușor mai lungi.

5. O parte laterală ca Sarah Hyland divizează vizual o față rotundă în diagonală, care vă ajută să atrageți atenția spre mijlocul feței. Chiar mai bine, acest truc funcționează pe orice lungime a părului , nu este nevoie de tăiere.

6. O parte laterală ca Sarah Hyland divizează vizual o față rotundă în diagonală, care vă ajută să atrageți atenția spre mijlocul feței. Chiar mai bine, acest truc funcționează pe orice lungime a părului, nu este nevoie de tăiere.

7. „Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l amintiti este daca incercati sa creati iluzia unei fete mai putin rotunjite, incercati sa creati o asimetrie mica cu taierea sau cu parul”, spune Parizot. Un lob cu textură ca Mila Kunis este aspectul perfect.