Revista Sănătate

Crema antirid pe care o poți prepara acasă, cu efecte de rejuvenare – Te întinereste cu 10 ani

Pentru orice femeie vine un timp când se uită în oglindă și nu mai este mulțumită de aspectul ei. Poate sunt anii de vină, sau poate oboseala cronică sau un mod nesănătos de viață. Ridurile apar devreme la femei, chiar de la 25 de ani, dar peste timp, ele devin din ce în ce mai greu de oprit și de camuflat.

Noi am stabilit care este elixirul tinereții veșnice. Descoperă mai jos cum să prepari o cremă extrem de simplu de realizat, în condiții casnice, dar care are un efect antirid excelent. De asemenea, are proprietăți excelente de înălbire a tenului, elimină pigmenții și petele nedorite, deoarece conține iod.

CEA MAI EFICIENTĂ CREMĂ ANTIRID

Ingrediente:

1 linguriță de miere;
1 linguriță vaselină;
1-2 picături de iod;
1 linguriță de ulei de ricin.

Mod de preparare
Punem într-un vas de sticlă iodul. Nu mai mult de 1-2 picături. Mai apoi adăugăm mierea, vaselina și uleiul de ricin. Amestecăm totul, până obțineți o consistență omogenă.

Păstrați crema într-un loc răcoros, întunecat, timp de cel mult o lună.

Mod de utilizare:
Aplicați un strat subțire de cremă pe o fața bine curățată prealabil. Înainte de aplicare, crema trebuie amestecată. Puteți îmbunătăți efectul prin masarea delicată a pielii.

Crema poate fi, de asemenea, folosită ca o mască. Aplicați-o pe față într-un strat gros și lăsați-o de la 15 minute până la 1 oră.

Această cremă conferă pielii elasticitate, o hrănește cu substanțe utile, elimină oboseala și impuritățile. Este precum un peeling natural. Acest produs miraculos redă tinerețe tenului și hidratază perfect zonele mai uscate ale pielii.