Revista Sănătate

Pediatrul viral vă arată cum să țineți și să vă liniștiți un copil plâns

În cele din urmă, ochii încep să se închidă și mintea ta începe să se strecoare într-o lume fără îngrijire fără responsabilități. Pentru prima dată în săptămâni, soțul / soția nu are nici măcar sforait. Dar, în ceea ce se simte ca cinci minute, ceva te trage de la somnul tău. Vreți să vă întoarceți lampa și să vă uitați la ceasul dvs. – ora trei dimineața. Și apoi auzi din nou … acel strigăt slab și mic …

Fiecare părinte a fost acolo, în special mamele. Sunetul este plânsul copilului tău. Același copil pe care-l învățați încă în fiecare zi. Copilul care nu poate vorbi încă limba ta. Copilul nu ai nici o idee cum să te calmezi. Totuși, faceți tot ce puteți pentru a ușura disconfortul copilului dumneavoastră.

Din motive evidente, bebelușii nu pot spune că mi-e foame, trebuie să mă duc la baie, Scaunul ăla de masina e inconfortabil, Ginga mea e rănită, vreau doar o îmbrățișare … În primele câteva luni cu noul tău babe, pare a fi destul de ghicitul joc. Părinții învață destul de repede, totuși!

De ce beau bebelușii?
Când limba engleză sau limba ta maternă nu este în discuție, copiii fac singurul lucru pe care îl știu cum … și asta este pentru CRY. Cu toate acestea, vor exista momente când, chiar dacă ați făcut totul bine, bebelușul dvs. va plânge încă pentru că face parte din procesul lor de dezvoltare.

În medie, nou-născuții trec printr-o perioadă agitată, care de obicei duce la o combinație de plâns și lacrimi timp de aproximativ trei ore pe zi. Din fericire, cu trei luni, cantitatea de plâns scade la o oră pe zi.

Știm că termenele nu contează atunci când tu ești cel care trebuie să liniștească copilul care plânge.

Deci, în acele vremuri în care se pare că plânsul nu se va opri niciodată, vrem să vă lăsăm să intrați în ceea ce mulți oameni cred că este o tehnică lipsită de pricepere pentru buzunarul cutie de lacrimi în viața voastră.

Cum să calmezi un copil plâns ?
Dr. Robert Hamilton, un pediatru din Santa Monica, California, a devenit viral după ce a postat un videoclip YouTube pe 29 noiembrie 2015, ceea ce ia arătat că îl ține bine și calmează un copil plâns. De la acea dată, videoclipul său a înregistrat mai mult de 27.835.500 de vizualizări!

Hamilton a folosit această tehnică simplă – una pe care a inventat-o ​​”The Hold” – de ani de zile, pentru copiii liniștiți în timpul vizitelor de la doctor. Tutele părinților au învățat acum ele însele și le-au învățat prietenilor și familiei și au schimbat viața! Acum, puteți să-l învățați și pe el … (Vom face tot posibilul pentru a explica „The Hold”, dar cel mai bine este să vizionați videoclipul Dr. Hamilton de mai jos!)

Cum să realizați cu succes „Hold”

Răbdați brațele peste piept
Asigurați ușor brațele după ce sunt pliate
Apucați ușor zona scutecului cu mâna dvs. dominantă
La un unghi de 45 de grade, rotiți ușor copilul în sus și în jos

Este literalmente atât de simplu … Evident, fiecare copil este diferit și poate nu reacționează în același fel sau repede. Dar continuați să lucrați la ea și încercați lucruri diferite în timp ce faceți „The Hold”. Deși Dr. Hamilton sugerează că copilul se rotește în sus și în jos, puteți, de asemenea, să „mișcați” bebelușul în cercuri orizontale sau să răsuciți încet vagabondul lor ).

Lumina de la capătul tunelului

În primul rând, aici este un memento pe care trebuie să o auziți: nu sunteți un părinte rău. Un copil agitat nu reflectă abilitățile părintești. Plânsul este doar o parte – uneori o mare parte – de creștere. Cu toate acestea, dacă sunteți în vreun fel îndoieli și pur și simplu doriți să fiți siguri, nu ezitați vreodată să vă apelați medicul pediatru pentru a vă asigura că nimic nu este în neregulă.