Revista Sănătate

12 locuri ale corpului tău care stochează stresul și dezvăluie emoțiile tale

Mulți oameni folosesc vindecarea greșită pentru durerea lor cronică. De ce? Deoarece nu au identificat cauza de suferință a durerii lor, în primul rând. O sursă deosebit de obișnuită, dar adesea trecătoasă, este stresul.

Studiile au descoperit aceia care suferă de stres și anxietate și își strâng mușchii, provocând oboseală și crampe în timp. S-ar putea să fiți familiarizați cu afecțiuni cum ar fi durerile de cap și IBS care rezultă din stres, dar efectele adverse ale stresului pot fi mai departe.

După cum susține dr. Susanne Babbel pentru Psihologie astăzi, „Studiile au arătat că durerea cronică nu poate fi cauzată doar de vătămări fizice, ci și de stres și probleme emoționale … Adesea, durerile fizice funcționează pentru a avertiza o persoană că există încă o muncă emoțională făcut „.

Puteți folosi acest principiu pentru a vă ajuta să vă dați seama de emoțiile care provoacă dureri în anumite zone ale corpului dvs. (această listă este influențată de faptul că nu este așa complicat al lui Jan Bowen).

Deși această teorie se bazează în principal pe dovezi anecdotice, merită explorate:
12 Piese ale corpului care sunt afectate de stres
Cap

Durerile de cap pot fi un rezultat al luptei împotriva obstacolelor și îngrijorării cu privire la lucrurile mici. Cel mai bun mod de a face față acestei boli este să vă relaxați, fără să vă simțiți vinovați sau să vă gândiți la necazurile voastre. Meriți-vă o liniște și pace și acest lucru vă va crește productivitatea după aceea.

Încă nu pot obține ușurință? Încercați un supliment de înaltă calitate, cum ar fi această pulbere de extract de butterbur.

Gât
Resentimentul este o emoție distructivă pentru gâtul tău, indiferent dacă eo pradă împotriva altora sau a ta. E greu să renunți și să ierți, dar redirecționarea atitudinii tale poate face diferența. Nu veți întâlni întotdeauna așteptările voastre mari, și asta e în regulă. Oamenii nu încearcă mereu să te facă rău, chiar și atunci când simte așa. Gândiți-vă la lucrurile pe care le iubiți, la abilitățile unice și la realizările trecute.

Umerii
Rezultatele dure dau naștere pe umeri, indiferent dacă există o singură alegere care se deplasează peste dvs. sau pe mulți. Poate că cineva te presează sau poate ești natural indecis. Indiferent de situație, ușurați încărcătura pe umerii dvs., împărtășind dilema dvs. cu cineva apropiat de dvs. Chiar dacă nu pot să-i sfătuiască, vorbește despre grijile voastre cu voce tare poate să le ușureze și să vă ajute să găsiți soluția în interiorul dvs.

Spate

Durerea din spate este frecvent rezultatul senzației de iubire neapreciată sau frică. Este dureros să experimentezi o lipsă de sprijin din partea familiei și a bunelor prieteni. O soluție este comunicarea deschisă. Reconectați-vă la cei pe care îi iubești și ieșiți pentru a întâlni oameni noi. Fii prietenos și nu ține-ți înapoi cuvintele de afecțiune.

Durerea inferioară a spatelui poate fi indusă de teama de a pierde și de obsesie cu bani. Grijile financiare sunt dăunătoare sănătății și relațiilor, dar nu uitați că banii nu cumpără fericirea. Nu aveți nevoie de bogăție pentru a fi fericit. Faceți ceea ce vă place, astfel încât să aveți bucuria și profitul va urma.

Coate
Ființele umane rezistă în mod natural schimbărilor semnificative și fricii față de noi. Ignorarea incapacității este un răspuns general la aceste situații, provocând dureri articulare. Amintiți-vă că uneori viața nu este la fel de complicată pe cât pare să o facem. Nu pierdeți lucrurile pe care nu le puteți schimba. Lasă viața să curgă și să stea pentru o plimbare glorioasă.

Mâinile
Persoanele cu înclinație introvertită pot avea dureri în mâinile lor din cauza lipsei de companie. Dacă întâmpinați acest tip de disconfort, este timpul să ieșiți din coajă. Prietenii pot fi făcuți în situațiile cele mai bizare. Să pierdeți la concert sau eveniment sportiv și să vă simțiți o parte din mulțime.

Genunchii
Nimănui nu îi place să se gândească la ele însele, dar durerea genunchiului poate fi un semnal pentru un ego umflat. Uită-te in jur; lumea nu se învârte în jurul tău. Acordați atenție luptelor prietenului, părinților și colegilor. Nimeni nu pierde în a da altora. Vă veți simți mai bine împlinită.

Uneori relațiile pot fi tensionate, mai ales când apar sentimente de posesivitate sau gelozie. Relaxați-vă și învățați cum să aveți încredere în ceilalți și prietenii dvs. semnificativi. Nu încercați să le controlați sau să le schimbați, în loc să vă gândiți la motivul pentru care ați fost aproape de ei în primul rând. Dar, dacă vă descoperiți într-o situație nesănătoasă în care cealaltă persoană vă conduce să pierdeți contactul cu voi înșivă, poate că este timpul să mergeți mai departe.

Gleznele
Viața are un mod de a ne face atât de ocupați încât să uităm să ne îngriji de noi înșine. Treaba noastră ar putea fi foarte impozitare, sau ne neglijăm nevoile noastre sau ne menținem îndeplinirea viselor noastre. Dacă sunteți blocați în acest rut, este timpul să vă eliberați. Cumpărați acel articol scump pe care l-ați privit, mergeți la culcare devreme pentru o schimbare, deschideți-vă până la romantism sau rezervați o călătorie. Numai tu poți face visele tale realiste.

Picioare

Apatia pare să ne împiedice corpul să progreseze. Când ne simțim ca eșecuri și totul merge prost, picioarele noastre încep să rănească. Pentru a lupta împotriva durerii, începeți să acordați atenție detaliilor vieții și frumuseții lumii. Utilizați toate cele cinci simțuri pentru a vă optimiza experiențele. Încercați lucruri noi care vă interesează. Faceți-vă rost să zâmbiți mai mult, pentru că vă arată minunat!

Data viitoare când se aprinde o durere de cap, încercați să vă relaxați în loc să vă lăsați un Tylenol. Vindecați sursa de durere prin reducerea anxietății și a stresului. Fizica îți dă un mesaj din emoțiile tale. Nu tăcea mesagerul cu o pastilă. Ascultă-ți corpul pentru că te vrea cel mai bine pentru tine.