Revista Sănătate

Această băutură detoxifiantă te ajută să arzi grăsimile

Oțetul de mere este un leac cunoscut din bătrâni pentru tratarea multor afecțiuni, precum și pentru menținerea stării de sănătate fizică. Mai mult decât atât, cura cu oțet de mere aduce beneficii considerabile organismului uman și ajută la slăbit. Oțetul de mere are Ph-ul mult mai ridicat decât alte tipuri de oțet și este cea mai bună variantă pe care o putem folosi.

Din ce în ce mai des este întâlnit oțetul de mere în combinație cu mierea de albine.

Mierea de albine este un adevărat elixir pentru sănătate. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au cercetat îndelung proprietățile mierii și au descoperit faptul că tratează foarte multe afecțiuni, este un îndulcitor natural minunat, ajută metabolismul în foarte multe feluri și nu se strică niciodată. Mierea de albine este poate cel mai uimitor dintre alimente.

Pe lângă faptul că este un elixir natural de sănătate, tinerețe și frumusețe, deoarece este din ce în ce mai folosit în creme și în tratamente cosmetice, oțetul de mere are proprietatea uimitoare de a nu se altera.

Acesta conține un complex important de vitamine, printre care menționăm vitamina A, C, K, D, și complexul de vitamina B și de asemenea calciu, sodiu, potasiu, fosfor și săruri minerale, astfel încât are proprietăți miraculoase cicatrizante, calmante, tonifiante și antioxidante.

În primul rând, oțetul de mere tratează și previne apariția obezității, fiind recomandată înlocuirea zahărului din alimentație cu un zahăr natural, mierea. Diabetul și diabetul juvenil poate fi prevenit cu ajutorul folosirii mierii și a renunțării la dulciuri. În combinație cu oțetul de mere, mierea de albine este excelentă pentru organismul nostru, luând din aciditatea oțetului.

Iată ce beneficii uriaşe mai are acest amestec:

– Sănătate articulară mai bună şi eliminarea durerilor din încheieturi;
– Eliminarea acidităţii stomacale şi ameliorarea arsurilor;
– Îmbunătăţirea sănătăţii digestive, inclusiv a problemelor de constipaţie;
– Slăbire;
– Reducerea colesterolului şi tensiunii;
– Ameliorarea durerilor în gât;
– Îţi da mai multe energie;
– Aspect mai tânăr al pielii;
– Vindecă respiraţia neplăcută;
– Reduce inflamatia din corp.

Cum să-ţi faci o băutură cu miere şi oţet de mere:

1 linguriţă de miere
1 linguriţă de oţet de mere
1 cană de apă caldă

Bea acest amestec pe stomacul gol, dimineaţă. Consumă cu 20-30 de minute înainte de mese, zilnic.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. Vezi aici ofertele lunii aprilie