Revista Sănătate

Acest punct din interiorul urechii se numește poarta Raiului. Incredibil ce se întâmplă dacă îl atingi. Iată declarațiile unui medic specialist în psihiatrie și neurologie

Un medic specialist in psihiatrie si neurologie sustine ca exista un punct al corpului pe care daca il atingi te poti vindeca. Acel punct din interiorul urechii se numeste poarta Raiului. Punctul se afla in partea superioara a urechii, in adancitura cartilajului.

Medicul Mark Sandomirsky le ofera pacientilor sai cum sa utilizeze acest punct energetic pentru a scapa de stres si de depresie.

Stresul provoaca dureri in anumite zone ale corpului. Fiecare centru energetic trebuie detensionat. Tensiunea se acumuleaza in mod special in zona gatului, a urechilor sau de-a lungul coloanei vertebrale. Terapia prin care te poti vindeca atingand acest punct sensibil denumit poarta raiului se numeste psiho-reflexologie.

Acest punct este folosit pentru vindecarea spirituala si nu numai. Se spune ca daca atingi cu finete locul recunoscut ca poarta raiului, reusesti sa atragi o energie celesta in tot corpul. Shen Men (poarta raiului in chineza) este un punct miraculos care energizeaza celulele din tot corpul.

Acest punct de acupunctura elimina durerea din orice parte a corpului, sustin asiaticii. Pentru a activa acest punct detensionant, ai nevoie de un simplu betisor de urechi. Apasati acest punct sau masati-l usor cu degetele.

In tot acest timp respirati profund. Cand inspiri, uita-te in partea stanga, iar cand expiri in partea dreapta. Vei observa cum muschii tai se relaxeaza imediat. Maseaza punctul magic de fiecare data inainte sa mergi la culcare.

Pe langa acupunctura clasica, exista si electroacupunctura. Aceasta este o metoda de reechilibrare a functiilor organice.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie