Revista Sănătate

7 modalități ușoare de a vă șterge pielea

Pielea toracică este la fel de sensibilă ca și pielea ta facială, dar punem pariu că multe femei, de obicei, nu acordă prea multă atenție. Nu acordăm prioritate hidratării și lăsăm zona expusă unor substanțe chimice dure și razelor solare, permițând apariția ridurilor prematură. Din fericire pentru noi, există modalități simple de a se evita și, în unele cazuri, de a inversa acest lucru.

Câteva modalități ușoare de a trata ridurile care nu necesită mult efort.

1. Dezvoltați-vă un obicei de a dormi pe spate.

A dormi pe partea ta sau a te odihni pe burta te poate face pliul pielii, care este unul din motivele pentru care poti dezvolta ridurile. Pentru a evita acest lucru, dormiți pe spate și faceți-i un obicei. Puteți să vă antrenați prin plasarea unei perne sub genunchi, pentru a vă ajuta să vă mențineți în aceeași poziție sau prin așezarea a două perne pe ambele părți ale corpului. În plus, veți obține un bonus mare: veți evita, de asemenea, sânii săraci cu acest truc!

2. Răsfățați-vă cu o mască „mască”

Relaxați-vă și calmați-vă în timp ce obțineți o întinerire toracică instantanee cu o mască simplă de aloe vera „. Taiați o frunză groasă de aloe vera, îndepărtați pielea care o înconjoară și aplicați gelul interior în piept timp de 20 de minute. Aloe vera sigilează umiditatea naturală a pielii, astfel încât să nu se deshidrateze și să se crape ușor. Acest tratament va împiedica formarea ridurilor și va face strălucirea pielii.

3. Nu lasa apa fierbinte stropi direct pe piept in duș.

Aceasta este o idee proastă, deoarece temperaturile ridicate ale apei spală uleiurile naturale ale pielii, lăsând-o uscată, și facilitează apariția ridurilor. Făcând-o direct pe pielea pieptului va avansa procesul. În consecință, lăsați-o să cadă în mod natural din duș pe cap, umeri, spate etc.

4. Dă-ți sânilor un antrenament pentru a întări mușchii cu câteva împingeri.

Dacă mușchii pieptului sunt potriviți, atunci pielea este mai puțin predispusă la cădere și devine o victimă a gravitației. Strângeți mușchii și pielea, făcând un antrenament simplu. Puteti face 20 de push-up-uri zilnic inainte de a lua un duș și lăsați acest antrenament puțin să vă ajute să sfideze procesul de îmbătrânire pe piept.

5. Purtați-vă dimensiunea reală a sutienului pentru a minimiza îndoirea pielii și formarea ridurilor.

Dacă țâțele dvs. se odihnesc în poziția lor naturală corectă cu un sutien de susținere, ciocnirea dvs. nu va suferi de a fi târât în jos de gravitație. De asemenea, veți reduce la minimum frecarea de pe piele. Aceasta înseamnă o piele mai fină și mai puțin vizibile riduri.

6. Dați-vă pielea un cadou de oxigen prin masajul pieptului.

Masajul toracic stimulează circulația sângelui în zonă, umple pielea cu oxigen și menține procesul de îmbătrânire. Puneți niște hidratanți pe degete, glisați-le peste piept și apăsați ușor în mișcări circulare. Concentrați-vă pe zona toracică și în jurul țânilor dvs. Aceasta este o modalitate minunată de a avea ceva timp, relaxați-vă și mențineți sănătatea pielii.

7. Nu neglijați clivajul când aplicați protecție solară.

Obținerea prea multor soare permite razele UV și UVB să penetreze profund pielea. Acest lucru dăunează rapid pielea de pe piept, deoarece este foarte sensibilă și astfel accelerează apariția ridurilor. Pentru a preveni acest lucru, aplicați protecție solară zilnic cu un SPF mai mare de 30, la fel ca și dumneavoastră.