Revista Sănătate

Acest lucru se poate întâmpla dacă înfășurați o felie de pâine în jurul piciorului! O să încerci?

Înfășurați pâinea în jurul piciorului? Nu o bate până nu o încerci!
Vara este aici în toată gloria sa, așa că suntem cu toții în mod colectiv îndreptându-ne spre exterior pentru a ne bucura de vremea frumoasă. Fie că este vorba de o plimbare lungă sau de relaxare într-un parc sau la plajă; suntem aici pentru asta. Îmi place să reușim să ieșim din nou garderoba de vară și să purtăm sandale și flip flops timp de zile. Dar picioarele voastre sunt gata?

Picioarele tale sunt pregătite pentru vară?

Când e cald afară, este atât de frumos să poți purta haine luminoase, aerisite, cum ar fi o rochie de vară sau niște pantaloni scurți și un tricou. Picioarele noastre, de asemenea, place sa se bucure de soare, dar daca picioarele tale nu sunt intr-adevar pregatite pentru a fi prezentate lumii, punerea pe o pereche de sandale se poate simti ca un lucru dificil de facut. Pentru că picioarele noastre sunt închise în șosete și încălțăminte înăbușite toată iarna, ele nu prea devin mai frumoase în acele luni reci și întunecate. Calusurile pot arăta destul de urât și nu pot arăta groaznic; ele sunt, de asemenea, foarte dureroase!

Din fericire, o felie simpla de paine poate oferi o solutie la aceasta problema.

Soluţie
Calusurile și porcii nu arată foarte drăguț, mai ales când nu purtați o pereche de sandale drăguțe. Poate fi un adevărat vagabond când picioarele tale sunt afectate de aceste lucruri. Din fericire, există o soluție simplă pentru această problemă și probabil că deja dețineți tot ce aveți nevoie:-

  • Pâine
  • oțet de mere
  • Folie termocontractibila

Cum să o facă
Savurează o felie de pâine în oțetul de cidru de mere. Puneți pâinea îmbibată pe zona de probleme a piciorului; pe călcâiul tău, de exemplu, în cazul în care aici se află calusele. Apoi, înfășurați piciorul și pâinea strâns cu filmul de contracție. Lăsați-l peste noapte și scoateți filmul și pâinea a doua zi dimineața. Nu-ți vei crede ochii; calusurile vor fi fost atât de moi încât le puteți freca ușor cu un prosop uscat! Clătiți-l cu apă și picioarele dvs. sunt gata să se confrunte cu soarele!
Disclaimer: Nu există nici o garanție a rezultatelor specifice și rezultatele fiecărei persoane pot varia !