Revista Sănătate

Spune la revedere oalelor și tigăilor arse!

Am fost toți la un moment dat: nu acordați atenție mâncării dvs. pe sobă doar o secundă și sunteți blocați cu un strat incapatat, ars pe fundul vasului. Este un pic jenant, dar partea cea mai enervantă este că trebuie să curățați din nou potul.

Din fericire, avem un truc foarte ușor pentru dvs. astăzi!

accidente
Nu toată lumea este un adevărat maestru bucătar ca Gordon Ramsey (deși unii dintre noi își adoptă vocabularul în timp ce gătesc). Accidentele se întâmplă și este foarte ușor să arzi ceva, chiar dacă credeți că acordați o atenție deosebită.

Din nefericire, mulți dintre noi au trebuit să arunce vase arse care nu puteau fi salvate la un moment dat. Pentru că odată ce s-au uscat, acele pete arse sunt aproape imposibil să iasă din nou. Sau sunt ei? Nu dacă folosiți acest truc!

Aceasta este ceea ce aveți nevoie

  • praf de copt
  • crema de tartar
  • săpun de mână
  • un vechi card de credit sau un card de recompensă
    Așa se face
    Se adaugă cantități egale de bicarbonat de sodiu și cremă de tartru în oală (de exemplu, două linguri de fiecare). Adăugați, de asemenea, câteva picături de săpun de mână și amestecați-le împreună. Apoi, adăugați puțină apă fierbinte și amestecați până când amestecul arată ca un fel de pastă groasă. Partile arse ale oalei trebuie acoperite complet!
  •  Lăsați-o să stea și să se înmoaie câteva minute și apoi să utilizați vechea carte de credit pentru a răsturna petele de arsură. Clătiți oala sub o anumită apă și va arăta la fel de bună ca și noi!