Revista Sănătate

Remediul naturist cu aloe vera al unui calugar, ce are capacitatea sa vindece numeroase boli

Remediul pentru cancer care are la bază planta de Aloe vera a fost descoperit de călugărul catolic Romano Zago în Brazilia, unde a fost născut și și-a petrecut tinerețea.

Părintele Romano afirmă că acest remediu natural este eficient în tratarea tuturor tipurilor de cancer.

Planta de Aloe este considerată una din cele mai puternice plante, fiind recunoscută pentru proprietățile antioxidante, antibacteriene și anticancer, potrivit incomemagazine.ro.

Ingrediente:

– 300 g de frunze de Aloe vera (proaspete)

– 500 g de miere pură, de bună calitate

– 4-5 linguri de rom

Spălați frunzele de Aloe și îndepărtați-le spinii. Tăiați-le în bucăți și introduceți-le în blender alături de miere și rom.

Amestecați pentru 2-3 minute, până când obțineți un amestec omogen.

Păstrați siropul la frigider într-un recipient de sticlă de culoare închisă.

Agitați sticla înainte de consum pentru a amesteca ingredientele. Consumați una sau două linguri

(preferabil una pentru început), de trei ori pe zi (dimineața, la prânz și seara), cu jumătate de oră înainte de masă.

Amestecul preparat este suficient pentru aproximativ zece zile.

“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

Remediile antice care șterg petele de pe piele ca un burete, în numai câteva minute. Tenul va arăta incredibil, din prima zi

Aproape că nu există persoană care să nu se confunte măcar o dată în viață cu acnee, cu puncte negre ori cu zone ale feței care se înnegresc și care necesită apoi tratamente scumpe.

Fie că este vorba despre laser ori despre produse cosmetice extrem de scumpe, atât femeile, cât și bărbații se preocupă de aspectul tenului lor.

Lumea din jur tinde să fie necruțătoare atunci când ne confruntăm cu probleme ale tenului. Anumite probleme hormonale, precum și o alimentație nepotrivită pot cauza aceste probleme la nivelul feței, dar și la nivelul gâtului sau pe brațe și pe spate. De asemenea, este foarte importantă și demachierea și folosirea unor produse adaptate nevoilor tenului. Crema hidratantă, precum și crema cu factor cu protecție solară sunt esențiale în sezonul cald.

În cazul în care și tu te confrunți cu pete ale pielii, există tratamente extrem de simple și la îndemâna tututor.

Cea mai bună parte este că acestea nu au efecte adverse. Pentru că este un ingredient folosit de multe persoane în bucătătie și nu o cremă care are substanțe chimice în compoziție, nu trebuie să îți faci griji pentru efecte adverse.

Usturoiul este foarte bun pentru o curățare eficientă. Îl poți folosi pentru a îndepărta petele. Tot ce trebuie să faci este să cureți un cățel de usturoi, să îl tai puțin ca să iasă suc din el și să cureți fața cu acest suc. De asemenea, se poate folosi și suc de usturoi drept mască. Se aplică pe ten și se lasă timp de câteva minute, evitând zona ochilor. Se clătește apoi cu apă călduță.

Și sucul de fructe de pădure este eficient pentru curățarea feței. Bogat în antioxidanți, sucul din fructe de pădure proaspăt ajută la eliminarea petelor de pe piele.

Sucul de lămâie, la rândul său, este cunoscut pentru faptul că ajută la albirea zonelor cu pete pigmentare. Se poate face o mască din lămâie și smântână, în cantități egale. Se aplică pe față, evitând zona ochilor și a buzelor și se lasă să acționeze timp de 15 minute. Se clătește cu apă călduță.