Revista Sănătate

Acesta este motivul pentru care ar trebui să frecați o coajă de banane pe picioarele voastre…

Un coji de banane poate fi foarte util și de aici
Când temperaturile se ridică deasupra unui anumit punct, ne place să ne lăsăm cizmele și adidașii și să scoatem sandalele și flipflopurile noastre. În acest fel, vom fi capabili să ne păstrăm picioarele frumoase și reci! În plus, ne place să ne arătăm sandalele drăguțe.

Dar picioarele tale sunt pregătite pentru vară? Dacă nu, ar trebui să mâncați o banană și apoi să utilizați coaja pentru acest truc la îndemână pe care îl avem astăzi pentru dvs.

Coji de banane pot fi foarte utile atunci când vine vorba de a vă oferi picioarele o pedichiură!

În primul rând, să vorbim despre uimitoarele beneficii pentru sănătate pe care le au bananele. Mancând două banane pe zi pot face unele lucruri minunate pentru tine. Cu toate acestea, ele conțin mult zahăr, deci dacă sunteți diabetic, ar trebui să aveți grijă când consumați acest fruct.

Dacă nu sunteți diabetic, bananele sunt excelente pentru dvs.!

Dacă îi mâncați frecvent, veți avea mai multă energie, muschii dvs. vor crampe mai rar, veți avea mai puține probleme cu acidul gastric și mișcările intestinului se vor îmbunătăți. Consumul de banane ajută, de asemenea, împotriva anemiei, așa că dacă aveți o deficiență de fier, este o idee bună să consumați banane.

Pedichiură
Puneți-vă picioarele fără lumină soarească întreaga vară și doriți să vă asigurați că arată destul de mult pentru a vă oferi sandale? Pedicurile pot fi foarte scumpe, astfel încât să le obținem în totalitate dacă nu doriți să vă cheltuiți banii pentru asta. Din fericire, avem un truc la îndemână pentru tine, care implică o banană și poate face minuni pentru picioarele tale. Bananele sunt foarte potrivite pentru a fi folosite în pedichiură; aminoacizii și vitaminele din fructe vă pot ajuta picioarele uscate să devină din nou moi și netede din nou.

Acesta este modul în care faceți acest lucru
Desfaceți banana, mâncați-o și păstrați coaja. Curățați-vă bine picioarele și uscați-le bine. Acum, luați coaja de banane și frecați interiorul cojii de pe tălpile picioarelor.

Ingredientele de înmuiere și hrănire își vor face treaba și vor fi absorbite de tălpile piciorului. Apoi, clătiți-vă picioarele cu apă călduță sau puneți-le într-o baie picioare de apă caldă și o sifon de copt. Apoi, utilizați o loțiune de corp frumos pe picioare și puneți pe șosete uscate, curate.