Revista Sănătate

De ce oamenii își pun ziare vechi în grădina lor…

Va economisi mult timp!

De obicei îți arunci ziarul în coșul de gunoi de îndată ce termini cu el? În viitor, poate doriți să luați în considerare menținerea acesteia mai mult timp. Vechiul dvs. ziar este de fapt destul de util atunci când grădinăritul. De ce? Să aflăm!
Gradinaritul va deveni mult mai ușor cu acest truc.

Buruieni
Sunteți întotdeauna în afara și vă place grădinărit? Apoi, veți ști că îndepărtarea buruienilor poate fi o sarcină enervantă și obositoare. Plantele nedorite continuă să apară și par literal peste tot. Știți că trebuie să fie îndepărtate, sau altfel grădina dvs. va fi îngroșată în cel mai scurt timp. Dar dacă ți-am spus că poți să scapi de aceste buruieni enervante cu un simplu truc? Aveți nevoie doar de un ziar vechi, este foarte ușor!

Ziar
Cum functioneazã? Dacă puneți un ziar vechi în grădina dvs., veți bloca lumina soarelui și aerul proaspăt. Aceasta sufocă buruienile și vor muri. De asemenea, previne creșterea buruienilor noi, deci chiar dacă în prezent nu aveți buruieni, acest truc poate fi în continuare util.

Cum să o facă
Colectați suficiente ziare vechi pentru a acoperi zona pe care doriți să o păstrați fără buruieni. Niciun plan nu poate crește pe locurile pe care le-ați acoperit cu ziare, așa că asigurați-vă că plasați-l numai în jurul plantelor deja existente sau lăsați spațiu unde doriți să crească noi plante.

Acoperiți solul cu ziarul și utilizați un furtun de grădină pentru a le face ude. Unii oameni spun să aștepte 24 de ore înainte de a acoperi lucrările, dar puteți, de asemenea, să acoperiți imediat ziarele cu mulci. Asigurați-vă că acoperiți toate hârtiile cu mulci. Veți observa că grădina dvs. arată extrem de ordonată și va rămâne în acest fel!

Tehnică
Aceasta este o tehnică excelentă pentru oamenii care doresc o grădină de flori îngrijită, dar care urăsc să scoată buruienile. Asigurați-vă că florile și plantele dvs. drăguțe au suficient spațiu pentru a respira și pentru a absorbi apa. Acest videoclip explică modul în care puteți utiliza în mod clar ziarele (sau cartonul) în grădină: