Revista Sănătate

Acesta este motivul genial de ce ar trebui să vă curățați baia cu un grapefruit!

Există tot felul de produse de curățenie fanteziste pe care le puteți utiliza atunci când decideți să aveți o curățenie bună. Din păcate, majoritatea acestor produse sunt pline de substanțe chimice ale căror nume nu le putem pronunța în mod corespunzător. Nu este chiar prietenos cu mediul sau sănătoase – fumul singur vă poate da destul durerea de cap.

Există o modalitate mult mai bună de a face asta!

Remedii naturale
Pentru a preveni curățarea migrenelor în viitor, puteți decide să începeți utilizarea soluțiilor naturale de curățare. Este mult mai sănătos și mult mai bun pentru lumea din jurul tău! Pentru a vă oferi un start bun, avem un sfat pentru dvs. astăzi cu privire la cum să vă curățați baia folosind un grapefruit.

Acest lucru s-ar putea suna ridicol, dar chiar functioneaza!

Puteți folosi, de asemenea, un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet, dar acest lucru nu va miros foarte frumos. Vrei o baie curată care miroase minunat? Curățați-l cu un grapefruit!

Aceasta este ceea ce aveți nevoie:

  • Grapefruit
  • Sare
    Aceasta este ceea ce trebuie să faceți:
    Taiați un grapefruit pe jumătate și presărați generos carnea cu sare. Apoi, umeziți suprafețele pe care doriți să le curățați cu apă și frecați-le cu citricele. Stoarceți fructele din când în când, astfel încât sucurile să iasă și un miros minunat se va răspândi prin cameră. Clătiți suprafețele pe care le-ați curățat cu apă călduță când ați terminat. Ai o baie curată, proaspătă, fără a folosi chimicale!