Revista Sănătate

Vrei o baie curată? Amestecarea săpunului cu acest produs miracol ar putea fi răspunsul…

Acest produs miracol vă poate ajuta să vă curățați baia mai bine decât oricând…
Este o operă la care nu ne place să facem deloc: curățarea băii. Pereții și ușile de duș de sticlă sunt acoperite cu calcar alb înainte de ao cunoaște, iar mortarul este maroniu în loc de alb prea mult prea repede.

Produsul dvs. mediu de curățare nu va putea face acest lucru. Din fericire, avem un produs minunat , care ar putea să vă asigurați că baia dvs. este curată din nou cu puțin timp în urmă!

Dușul este ceva ce mulți oameni fac în fiecare zi și dacă nu în fiecare zi, apoi cel puțin de câteva ori pe săptămână. Dacă locuiți într-o gospodărie în care mai multe persoane folosesc aceeași baie, se va ocupa de câteva dușuri în fiecare săptămână.

Veți observa destul de repede pe chiuvete, podeaua și ușile dușului. Spălarea băii și a dușului poate face multă muncă deoarece nu este întotdeauna ușor să scapi de gun și de pete. Cu toate acestea, avem un truc de astăzi, care, sperăm, va fi sigur că curățarea fără sfârșit a dușului este un lucru din trecut.

Aceasta este ceea ce aveți nevoie

  • 250 ml săpun
  • 250 ml oțet cald
  • o pâlnie
  • o sticlă de pulverizare
  • un burete

Acesta este modul în care faceți acest lucru !
Încălziți oțetul în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță pe sobă. Puneți atât săpunul, cât și otetul cald din sticlă prin folosirea pâlniei. Agitați flaconul astfel încât cele două ingrediente să se amestece împreună. Pulverizați acest amestec pe pereții dușului și curățați puțin folosind buretele.

Lăsați-o să stea și să se înmoaie o jumătate de oră și apoi clătiți-o cu apă călduță. Cam despre asta e!

Consultați videoclipul de mai jos pentru a vedea cum se face!