Revista Sănătate

Te simți balonat? Cu acest truc, veți scăpa de el în 30 de secunde!

Nimanui nu-i place să se simtă balonat!

Mâncarea mâncărurilor delicioase este una dintre bucuriile din viață. Mai ales în timpul sărbătorilor, este dificil sau pur și simplu imposibil să nu mănânci toate acele lucruri scrumoase care îți sunt puse în față. Și de ce ai spune nu la toate acestea?  Dar tot ce te-ar fi lăsat să te simți puțin umflat …

Treizeci de secunde
Simțirea balonată este atât de enervantă. Ești constant conștient de stomacul tău dur și umflat și nu poți sta deloc confortabil. Din fericire, există un mod foarte ușor de a scăpa de acest sentiment teribil în 30 de secunde.

Soluția este mult mai simplă decât te-ai fi gândit. Tot ce trebuie să faci este să sari! Desigur, a vă deplasa este ultimul lucru pe care doriți să îl faceți, dar este mai bine să urmați acest sfat dacă doriți să vă simțiți din nou confortabil.

A se mișca încoace și încolo
Asigurați-vă că vă deplasați foarte mult pentru o perioadă scurtă de timp.

De exemplu, săriți în sus și în jos timp de 30 de secunde. În timp ce săriți, ritmul cardiac va crește. Când vă opriți după acele 30 de secunde, este important să respirați cu calm respirații adânci, ceea ce vă va face ritmul cardiac să încetinească din nou.

Motivul pentru care te simți umflat atunci când ai mâncat prea mult este că ai petrecut destul de mult timp doar stând fără să te miști. Acest lucru face ca ritmul cardiac să fie scăzut și este important să-l recuperați.

De îndată ce începeți să vă mutați, veți începe să vă simțiți mai bine. Corpul tău va folosi toată alimentația pe care tocmai ai consumat-o ca combustibil pentru mișcarea pe care o faci. Sentimentul va dispărea complet după câteva secunde!

Loading...