Revista Sănătate

Cum să slăbești rapid și să îți subțiezi talia vizibil? Carmen Brumă te învăță secretele ei: „Dacă vreau să pierd un centimetru, ar fi 3 reguli de bază!”

Carmen Brumă se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, dar pentru a o păstra, muncește mult. De mai mulți ani, ea adoptat un stil de viață sănătos, de la care nu se abate niciodată.

Carmen Brumă a explicat care sunt regulile care funcționează cel mai bine atunci își dorește să slăbească rapid. Nu este de acord cu înfometarea, ci este mereu atentă la alimentația ei și face mult sport.

„Încerc să nu mă pun în situația de a fi nevoită să pierd un kilogram. Dacă este nevoie să fac lucrul acesta, nu mă intereserază numărul de kilograme pe cântar, mă interesează centimetri și atunci să zicem dacă vreau să pierd un cm , ar fi 3 reguli de bază. Încerc să nu mănânc seara cu 3 ore înainte de culcare, ultima masă din zi să nu conțină carbohidrați gen amidon, paste, mămăligă, orez, pâine și încerc să fac un pic mai mult sport’, a declarat Carmen Brumă, pentru libertatea.ro.

Prezentatoarea are un program săptămânal de sport, iar atunci când dorește să slăbească mai rapid, ea alocă o zi în plus pentru antrenamente. Cu toate acestea, slăbirea în centimetri depinde mult de alimentație și de nivelul de hidratare.

„Să zicem că am 3-4 sesiuni de antrenament, fac 5-6 sesiuni de antrenament pe săptămână. Dar reușesc un cm, e ușor de pierdut. Dar, atenție! Întotdeauna primele kilograme sau primii centimetri pe care îi pierzi nu sunt neapărat de grăsime, sunt de apă, de musculatură, conținut intestinal, glicogen și nu neapărat grăsime, e greu să pierzi grăsime într-un timp atât de scurt’, a precizat Carmen Brumă.

Loading...