Revista Sănătate

A pus sare intr-un ciorap si l-a pus intr-o tigaie. Aceasta idee geniala te ajuta sa tratezi…

Un truc recent descoperit poate fi folosit pentru a trata o serie de afectiuni. Totul este foarte simplu, trebuie doar sa puneti sare intr-un ciorap si apoi sa-l puneti intr-o tigaie.
A pus sare intr-un ciorap si l-a pus intr-o tigaie. Aceasta idee geniala te ajuta sa tratezi…

Desigur la un moment dat poate va loviti la picior si in loc sa folositi antibioticele pentru a atenua durerea, puteti recurge la aceasta metoda. Exista, de asemenea persoane care nu apeleaza la produsele farmaceutice, din cauza efectelor secundare care pot aparea. Prin urmare, aceasta idee este geniala, pentru ca poate lupta si cu durerea de urechi.

Aveti nevoie de sosete albe si de sare de mare. Este foarte important ca sosetele sa fie albe, deoarece in caz contrar exista sansa de decolorare.

Este important de asemenea sa alegeti sare de mare grosier. Ar trebui sa fie grauntele brute, astfel incat acestea sa nu se scurga afara din șosete. 1 – 1.5 cupe de sare ar trebui sa fie de ajuns. Dupa ce bagati sare in sosetele albe, trebuie sa le inchideti ermetic, de preferinta sa faceti un nod dublu.

Pachetul final ar trebui sa fie de aproximativ de dimensiunea palmei. Apoi, se pune intr-o tigaie la foc mediu timp de 4-6 minute.
A pus sare intr-un ciorap si l-a pus intr-o tigaie. Aceasta idee geniala te ajuta sa tratezi…

Alternativ, ati putea incalzi șosetele un cuptorul cu microunde. Acest lucru este insa mai problematic, deoarece sarea nu se incalzeste uniform si este dificil sa judecati cat de mult ar trebui sa tineti sosetele in cuptorul cu microunde.

In al doilea rând, materialul ciorapului poate fi deteriorat si exista posibilitatea de a se rupe. Prin urmare, metoda in tigaie este mult mai buna.

Este nevoie sa testati cu atentie cu mana, cat de calda este soseta, astfel incat pacientul sa nu se arda la ureche sau la picior. Asteptati un pic inainte de utilizare. Sosetele ar trebui sa fie puse pe ureche și ar trebui sa acopere, de asemenea, o parte din osul maxilarului. Ameliorarea durerii ar trebui sa functioneze in cateva minute.

Ameliorarea durerii in mod natural este un lucru minunat pentru copii si actioneaza imediat pentru toata lumea. Impartasiti aceasta idee cu copii si adultii care au vreo durere de ureche sau de picior pentru a se recupera mai repede.