Revista Sănătate

Mainile reci sunt un semn ale unei grave probleme de sanatate. Vezi ce indica temperatura mainilor tale despre sanatatea ta

Temperatura mainilor ne poate arata daca avem vreo problema de sanatate. Bineinteles ca un diagnostic corect poate fi pus numai de doctor.
Mainile reci sunt un semn ale unei grave probleme de sanatate. Vezi ce indica temperatura mainilor tale despre sanatatea ta

Mainile reci sunt un semn al unei circulatii periferice – organismul nu dispune de vitamina B12. Este necesar sa aveti grija si sa adaugati in alimentatia dvs alimente ce contin multe vitamine in cantitati mai mari: produse lactate, carne, peste, ciuperci, fasole, varza.

Daca simtiti ca aveti o temperatura ridicata la maini, inseamna ca ficatul nu poate face fata cu intoxicatia provocata de alcool sau substante chimice. Sindromul de “furnicaturi” pe palme inseamna ca organismul are dificultati cu sistemul endocrin.

Mainile transpirate, de asemenea, sunt un indicator de probleme endocrine, cum ar fi glanda tiroida hiperactiva. Mainile uscate sunt un semn de hipotiroidism. Petele de pe varfurile degetelor, de asemenea, indica probleme de sanatate.

Daca unei persoane de multe ori ii amortesc mainile, trebuie sa consultati un cardiolog – aceste probleme sunt legate de sistemul cardiovascular.

Amorteala degetelor, pe de alta parte, arata ca aveti probleme cu sistemul respirator. In cazul in care la capetele degetelor au aparut niste cute longitudinale care arata ca niste riduri, ar trebui sa acordati o atentie la sistemul endocrin – este posibil sa aveti hipotiroidism sau diabet. Daca degetele sunt de culoare violet, problemele sunt legate de sistemul digestiv.

Daca mainile au o culoare rosu inchis sau chiar de culoare mov, ar trebui sa acordati o atentie deosebita la rinichi si ficat. Mancarime pe partea laterala a unei palme, arata ca aveti probleme cu colonul.

Loading...