Revista Sănătate

De ce ar trebui incepeti ziua cu banane si o cana de apa calda

Daca veti manca banane si beti apa calda de dimineata la micul dejun in mod regulat, acest obicei poate reduce semnificativ greutatea, indiferent de ceea ce mancati in timpul zilei.
De ce ar trebui incepeti ziua cu o banana si o cana de apa calda

Specialistii care au conceput regimul sustin ca bananele, consumate la micul dejun, au capacitatea de a stimula arderea de calorii. Aveti voie sa mancati cate banane doriti si dupa ce simtiti ca sunteti satuli, trebuie sa beti un pahar de apa la temperatura camerei.

Acesta dieta este incredibil de simpla si usor de implementat. Regimul alimentar inclus promoveaza digestia si stimuleaza metabolismul. Al doilea lucru pozitiv este faptul ca banana este bogata intr-un tip de amidon care are un indice glicemic scazut, acesta este digerat mult timp, da un sentiment de sațietate si partial blocheaza absorbtia de glucide.

Cei care opteaza pentru aceasta dieta sunt sfatuiti sa ia masa inainte de ora 20:00 si sa evite desertul dupa cina. Produsele lactate si alcoolul sunt interzise. In plus, bananele trebuie sa fie proaspete, nu foarte coapte sau congelate. In timpul zilei aveti voie sa mancati orice, dar e preferabil sa evitati mancarurile tip fast food, prajiturile si bauturile carbogazoase.

Exemplu de meniu:

Mic dejun: 1 sau mai multe banane (pana va simtiti plini), o cana de apa calduta

Pranz: salate proaspete la alegere

Gustari usoare dupa-amiaza

Gustari dulci sunt permise pana la ora 15:00, in caz de foame

Cina (trebuie sa fie inainte de 20): masa bogata in legume, fara nici un desert

Loading...