Revista Sănătate

Cele mai bune remedii naturale pentru pielea lăsată

Pentru a scăpa de pielea lăsată și a-ți întări musculatura, poți să faci o baie cu sare de mare. Aceasta regenerează pielea și îi oferă fermitate. Pielea lăsată este un proces natural care apare odată cu înaintarea în vârstă sau în urma fluctuațiilor de greutate. Aceasta este mai evidentă în anumite părți ale corpului, cum ar fi sub bărbie sau în zona brațelor. Deși nu poți îndepărta complet pielea lăsată, îi poți îmbunătăți aspectul. Cum? Cu ajutorul unor rețete naturiste care întăresc pielea și previn pierderea de elastină și de colagen. Iată care sunt cele mai bune remedii naturale pentru pielea lăsată.

Remedii naturale pentru pielea lăsată

Există multe remedii pe care le poți prepara și aplica la tine acasă și care redau textura naturală a pielii. Cu ajutorul lor, poți să scapi cu ușurință de pielea lăsată și să arăți mult mai tânără.
Mască pe bază de albuș de ou

Amestecă un albuș de ou cu o lingură de ulei de cimbru și aplică-l pe față ca o mască. Acesta este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru pielea lăsată și pentru riduri.

Oul stimulează producția de colagen, iar uleiul de cimbru ajută la hidratarea pielii. Această combinație oferă fermitate pielii și previne „lăsarea” sa.

Citeste continuarea pe dozadesanatate.ro

Loading...