Revista Sănătate

Cum a slăbit o tânără peste 50 de kilograme şi a ajuns să câştige Miss UK 2020

A slabit 50 kg si a devenit Miss. Munca grea si perseverența duc la succes daca nu lăsați pe nimeni altcineva să vă spună altfel! Aceasta este una dintre lecțiile pe care Jen Atkin, câștigătoarea Miss Marea Britanie 2020, vrea ca lumea să le cunoască.

Pentru a fi încoronată Miss Marea Britanie a fost nevoie de cantități uriașe de putere, de voință și efort. Pentru a atinge acest obiectiv incredibil, Jen și-a făcut viața sănătoasă. Și-a revizuit complet dieta, a spus „adio” unui stil de viață sedentar și a pierdut în greutate peste 50 de kilograme.

„Am ajuns la o mărime 22 și rochia mea preferată nu se mai potrivea, știam că trebuie să mă schimb!”, spune Jen, în vârstă de 26 de ani, despre momentul în care știa că nu are altă opțiune decât să se schimbe. „Mi s-a părut incredibil că a câștigat Miss Marea Britanie, nu m-am așteptat deloc la asta.

„În urmă cu câțiva ani, dacă cineva mi-ar fi spus că sunt Miss Miss Marea Britanie, nu l-aș fi crezut niciodată!”

A slabit 50 kg si a devenit Miss

Jen sustine că diferența dintre stilul ei de viață din urmă cu câțiva ani și cel de acum era ca noaptea și ziua. „Mănânc mult mai bine, nu urmez o dietă, dar mă gândesc la ceea ce mănânc. Mă duc la sală de 5 ori pe săptămână acum și îmi place, a devenit o parte fundamentală a vieții mele și m-a ajutat în atâtea feluri.”

A durat 2 ani să ajungă de la o greutate de aproximativ 110 kilograme la aproximativ 55 de kg. Dar ce facem dacă ne-ar plăcea să urmăm pașii lui Jen, dar ne găsim fără energie sau motivație? Ei bine, Jen sustine că este vorba doar de consecvență și pași mici.

„Cel mai mare sfat al meu ar fi să iau fiecare zi așa cum vine. Imaginați-vă unde puteți fi peste 3 luni și continuați să tăiați! Coerența este esențială și este o schimbare a stilului de viață!”, spune tanara, care lucreaza ca administrator de aeroport.

Altceva care a motivat-o pe Jen să se schimbe, a fost despartirea de fostul logodnic din cauza greutății sale. Aceasta a dus la o criză personală și la o oportunitate de a crea un viitor mai bun, mai rapid, mai puternic pentru ea însăși. După cum se dovedește, a fost începutul unei călătorii grele, dar împlinite.