Revista Sănătate

Carmen Negoiță împlinește azi 40 de ani. Ce îi face medicul Iancu Morad pentru a arăta mai sexy ca la 20!

Carmen Negoiță împlinește astăzi 40 de ani și se poate lăuda cu un look mai fresh ca niciodată. Vedeta este adepta unui stil de viață sănătos și, concomitent, apelează periodic la medicul ei estetician, Iancu Morad, pentru tratamente minim-invazive menite să îi pună în valoare trăsăturile naturale, dar să și încetinească efectul pe care trecerea timpului îl are asupra tenului.

În plus, vedeta are acum trăsăturile feței mai bine proporționate după ce medicul estetician i-a remodelat buzele cu propria metodă, denumită M-Technique, făcându-le mai senzuale, dar păstrând aspectul natural.

„Astăzi îmi serbez ziua de naștere și am vrut să arăt impecabil la 40 de ani. Se spune că la 40 de ani viața începe cu adevărat și sunt total de acord. Înțelepciunea vine odată cu vârsta, acum știu ce vreau și, mai ales, ce nu vreau. Sunt încântată de tot ceea ce am realizat și îmi doresc să fiu bine cu mine însămi. De aceea acord o și mai multă grijă aspectului meu și mă bazez pe priceperea și experiența medicului estetician Iancu Morad. El știe deja că sunt adepta tratamentelor minim invazive cu rezultate cât mai aproape de natural. Merg întotdeauna pe ideea că trebuie să întreții frumusețea pe care ai primit-o de la natură, nu să o transformi în altceva”, declară Carmen Negoiță.

Reîntinerire facială cu Botox

„Carmen este o femeie frumoasă. Nu are nevoie de schimbări majore. Așa că i-am recomandat un tratament rapid cu toxină botulinică. Acesta ajută la ridicarea sprâncenei, întinderea etajului superior al feței. Dă luminozitate privirii și întregului chip, oferind un aspect general de față odihnită. Este genul de tratament care îți dă pur și simplu un refresh și care întârzie cât mai mult procesul de îmbătrânire. Este ca și cum ai revenit dintr-o vacanță relaxantă sau ai avut parte de un somn odihnitor. Și asta pentru câteva luni bune”, a povestit Dr. Iancu Morad.

Buze senzuale cu M-Technique

Tot înainte de ziua ei de naștere, Carmen Negoiță a apelat și la un tratament revoluționar de augmentare și remodelare a buzelor cu acid hialuronic. Acesta se numește M-Technique și a fost dezvoltat de către medicul chirurg estetician Iancu Morad.

„Am simțit nevoia unei mici schimbări, o mică îmbunătățire care să îmi pună în valoare trăsăturile feței. Mi-am dorit întotdeauna buze mai voluminoase, dar mi-a fost mereu teamă să fac acest pas. E important să ai un medic foarte priceput, în care să ai încredere, și mi-am dorit proceduri care nu modifică trăsăturile, ci le înfrumusețează. Iar acum, la 40 de ani, mi s-a îndeplinit această dorință”, spune Carmen Negoiță.

„Știu că buzele pline și frumos conturate reprezintă unul dintre atuurile de bază ale unei femei. Așa că mi-am dorit să pun la punct o procedură care să aibă ca rezultat buze cu mai mult volum și un contur atrăgător, dar în perfectă armonie cu trăsăturile feței. Am studiat și am lucrat foarte mult până am pus bazele M-Technique. Această tehnică proprie înglobează mai multe tehnici, îmbunătățite și modificate, practicate într-o anumită ordine ce pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor. Rezultatul este spectaculos, feminin, dar are un aspect natural și în armonie cu restul feței”, a adăugat medicul Iancu Morad.

Procedurile au fost realizate de medicul chirurg Iancu Morad în clinica Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12).