Revista Sănătate

Horoscop special pentru zodii. 9 zodii vor traversa o perioadă benefică

Horoscop rune, 13-19 iunie. Ce spune Mihai Voropchievici despre tauri sau vărsători. Evenimente neașteptate în viața unor nativi /
Berbec

Acești nativi vor să păstreze misterul, dar mai ales să nu fie deranjați în această săptămână. Berbecii se pregătesc intens pentru activitățile în care se vor implica. Nu își doresc să intervină cineva sau să le strice planurile.

Taur

Acești nativi vor fi în centrul atenției în săptămâna 13-19 iunie. Viața li se schimbă radical. Cel mai important este că visau de ceva timp la acest lucru, mai ales că în prezent își doresc altceva.

Gemeni 

Pentru Gemeni, urmează o perioadă bună, în care vor scăpa de problemele financiare. După o perioadă mai dificilă la capitolul bani, iese soarele și pe strada lor. Există mari șanse să fie surprinși de o persoană la care nici măcar nu se așteptau. Au noroc și în dragoste.

Rac 

Și Racii au parte de schimbări la începutul săptămânii. Cel mai mult își doresc să facă mici modificări în privința casei. Săptămâna 13-19 iunie este favorabilă pentru acest lucru. Au noroc și cei care vor să își găsească un job sau mai au nevoie de o altă sursă de venit.

Leu 

Acești nativi nu sunt așa de norocoși în această perioadă. Este mai bine să aștepte o perioadă benefică decât să se implice în activități pe care riscă să nu le termine. Numerologul recomandă să renunțe aceste zile la impulsivitate.

Fecioară 

Fecioarele au noroc la bani, după o perioadă în care au tot ieșit în pierdere. Se anunță noi oportunități la orizont. Acești nativi nu o duc rău nici pe plan personal. O persoană la care nu se așteaptă îi poate surprinde în cel mai frumos mod.

Balanță 

Pentru Balanțe este indicat să renunțe la a căuta mereu nod în papură familiei. În acest fel nu vor ajunge la nicio înțelegere cu cei dragi. Nu vor face decât să provoace tensiune inutil.

Scorpion 

Scorpion își doresc mult să își schimbe viața, ceea ce este posibil în această săptămână. Este indicat să nu mai amâne luarea unei decizii cu privire la acest lucru și să treacă la acțiune. Au noroc în tot ceea ce fac.

Săgetător

Săgetătorii află detalii pe care nici măcar nu le-au bănuit despre alții, poate chiar despre cei care i-au trădat. Este mai bine să nu caute răzbunarea pentru răul făcut și să se concentreze pe planurile lor.

Capricorn

Apar schimbări și în viața nativilor Capricorn. Vor avea noroc în ce își propun, dar este bine să fie precauți și chiar să abordeze diferit problemele zilnice. Drumul deja bătătorit nu le va aduce câștiguri la fel de mari.

Vărsător

Acești nativi sunt deja cu gândul în vacanță, ceea ce este posibil în această săptămână. Sunt pozitivi și se bucură de compania celor dragi. Au chef de distracție și au spor la bani.

Pești 

Nativii Pești tind să fie mai impulsivi decât în mod normal. Acest lucru nu e neapărat benefic, mai ales dacă se vor certa cu familia. Este mai bine să se concentreze pe situația financiară care nu e tocmai roz decât să provoace tensiuni în familie.