Revista Sănătate

Tavi Conda a rupt tăcerea! Ce se întâmplă cu relația lui cu Gabriela Cristea? De aceea au refuzat și America Express, fosta Asia Express

Printre cei care au primit oferta de a se aventura în experiența America Express se numără și cuplul Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Cei doi au refuzat oferta, iar artistul a vorbit despre motivul pentru care au ales să facă acest lucru.

Pentru Impact.ro, Tavi Clonda a vorbit despre motivul pentru care el și Gabriela Cristea au refuzat să participe la America Express. Cei doi au fost printre primii contactați pentru a merge în această aventură.

Primul motiv pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda au refuzat să meargă în aventura America Express a fost acela că nu puteau să-și lase fetițele atâta timp singure. Cântărețul a vorbit și despre al doilea motiv al refuzării.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat cântărețul.

Cei doi se gândesc la posibilitatea de a participa la America Express anul viiitor, însă deocamdată au considerat că este mult mai bine să refuze această ofertă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu vor să-și lase fetițele atâta timp singure și vor să se bucure de momentele împreună. Cei doi au avut o vacanță în Poiana Brașov, însă cântărețul spune că nu a fost tocmai bine departe de ele.

„Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei”, a completat soțul Gabrielei Cristea.