Revista Sănătate

Horoscop Camelia Pătrășcanu până duminică – în următoarele 4 zile vor veni ghinioane și probleme

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Pentru Berbeci, săptămâna începe sub semnul alianțelor și relațiilor. Pot fi luni, marți, miercuri întâlniri importante și discuții în care trebuie să fie foarte diplomați, să cunoască eticheta, să nu supere pe nimeni și în același timp să-și pledeze interesele. Și lucrul acesta se poate realiza, pentru că întâlnirile sunt fructuoase. În a doua jumătate a săptămânii, calcule financiare, mai ales preîntâmpinarea unor pierderi și există riscul acestor pierderi dacă nu cunosc bine oameni cu care se întâlnesc, ce așteptări au, de ce se tem, ca să știe cum să-i abordeze. Călătorii în week-end.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Taurii sunt foarte isteți, mai ales luni, în felul în care pun problema și ocrotesc planurile și scopurile personale. Marte intră în semnul lor zodiacal de miercuri, așa încât au foarte multă forță și voință să facă lucrurile așa cum își doresc și să-și impună voința, ceea ce nu e un lucru rău. Sunt creativi, sunt independenți și lucrul acesta se va vedea, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Joi vineri și sâmbătă sunt ireductibili, nu cedează, nu renunță, au tendința de a forța mâna celorlalți pentru că își cunosc drepturile și vor neapărat să câștige.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Gemenii sunt mai în banca lor luni și asta e bine, pentru că-i ajută să se concentreze pe treburile pe care le au de rezolvat. Nu se bagă în probleme și e mai bine să stea pe margine și să observe. De miercuri încolo însă, sunt foarte activi. Au foarte mult farmec și contează pe farmec, mai ales când trebuie să se întâlnească să deschidă uși, să discute sau să cucerească pe cineva. În a doua jumătate a săptămânii, joi, vineri, chiar sâmbătă au mult de lucru și e bine să se concentreze. Au și o atenționare cu privire la sănătate, adică un echilibru bun între muncă, odihnă, încărcarea bateriilor, energie. Atenție la relațiile de muncă vineri, sâmbătă, pentru că e posibil ca cineva să fie să nu-și facă treaba, fie să păgubească într-un fel sau altul și Gemenii trebuie să fie atenți atât la ce lucrează ei, dar și la ce lucrează ceilalți. Cu partenerul, petrece timp duminică.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, tot felul de informații care sunt bine de avut la timp, se zbat pentru ele. Luni și marți poate fac cercetări, se documentează, se inspiră sau vorbesc cu diverse persoane, află secrete sau descoperă niște dedesubturi la locul de muncă sau în legătură cu diverse persoane și înțeleg că unele poate nu au fost sincere. Aceste informații le folosesc să își facă alte strategii în zilele următoare, astfel că pe la mijlocul săptămânii, miercuri și joi pot să știe cum să abordeze o situație în care poate nu prea vor să spună verde în față cuiva că a greșit sau e o persoană de care se tem, se feresc sau nu vor să supere și au nevoie de o altă abordare, mai diplomată. În week-end, distracție.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii sunt preocupați și ei de bani, mai ales luni, sunt isteți în a-i face, a ajunge la ei sau măcar în a nu-i pierde, dar harta este foarte bună și există mari șanse să sporească financiar datorită succesului la public, mediului potrivit în care se află. Prietenii și cunoștințele sunt foarte importante acum și distracție în week-end.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, au mult de dat, poate că depun eforturi, nu vor să dezamăgească, au niște sarcini care le și onorează, dar le și solicită, mai ales luni și marți. Miercuri și joi însă, încep să culeagă roade, chiar financiare, ale eforturilor din ultima vreme sau au niște rezultate foarte bune și să mândre de ele. Acte și tot felul de discuții unde le sunt testate cunoștințele, pentru joi și vineri, iar în week-end, odihnă acasă.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, începutul de săptămână e mai anost sau poate nu sunt în formă, nu au chef, așa că să nu tragă de ele luni și marți. În schimb, miercuri și joi sunt într-o formă foarte bună și pot avea loc întâlniri, au multe lucruri de spus, au verb și-și argumentează foarte bine ideile, sunt impresionante. Pentru cele care sunt plecate, pot face cuceriri, pot impresiona auditoriul. Pentru cei care lucrează, au multe întâlniri și, de asemenea, se angajează în discuții și poartă victorii. Pentru vineri, calcule financiare și își dau seama cum pot câștiga alături de o persoană. Călătorii, în week-end.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii sunt foarte preocupați luni și marți de imaginea lor, de public, de clientelă, de pacienți, deci de legăturile lor cu ceilalți și cu oamenii care pot beneficia de serviciile sau produsele lor. Așa că le vin idei cum să ajungă la public sau cum să se facă mai agreați, mai simpatizați și să fie mai populari în mediul lor. Asta este o preocupare la început de săptămână, atenție la sănătate pentru miercuri și joi, munca depinde foarte mult de alții și asta îi îmbolnăvește pe Scorpioni, pentru că le place să aibă controlul, deci să fie diplomați în relații. Pot izbucni vineri după-amiază și sâmbătă, dar nu se înțeleg cu oamenii cu care trebuie să conlucreze. Duminică se anunță bani.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Pentru Săgetători, muncă cu tot felul de responsabilități, își apără cunoștințele profesionale, știu ce spun, au experiență, au mai făcut lucrurile și au reușit, așa că se impun cumva prin forța maturității și a experienței lor. La început de săptămână sunt foarte populari și agreați, după aceea au succes cu alte cuvinte, în această săptămână, prin reușitele lor și lucrurile bune pe care le fac. Atenționare însă joi după-amiază și vineri pentru sănătate, excese, neglijențe și ignoră sau și-au ignorat în ultima vreme nevoile corporale și sunt mai grijulii în week-end.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Pentru Capricorni, informațiile sunt foarte importante luni și marți, ele pot veni din surse autorizate, se duc la specialiști, întreabă oameni cu experiență, se consultă cu persoane care pot cumva să le intermedieze sau să le faciliteze accesul la alte persoane care sunt bune cunoscătoare ale unui domeniu de care sunt interesați. Acte oficiale se pot rezolva și ele, luni și marți. Au autoritate, dar și multe responsabilități miercuri și joi. Relațiile sunt bune, se înțeleg, dar sunt fermi, ireductibil, nu stau la negocieri, nu fac compromisuri când e vorba mai ales de muncă. Foarte buni profesori, știu să predea și să spună ce au de spus, iar în week-end odihnă și încărcarea bateriilor.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Vărsătorii sunt atenți să nu greșească financiar, să nu facă investiții imprudente sau sunt foarte preocupați ca nu cumva vreun gest sau vreun cuvânt sau vreo decizie să îi coste financiar. Și e bine că sunt prudenți luni și marți. Miercuri și joi mai prind aripi, își iau niște modele, se informează, se documentează, cer părerea și cumva pun într-un tablou mai amplu lucrurile pe care vor să le facă în acest moment. Au bune planete în zona muncii, deci trebuie să se mobilizeze, dar au nevoie să cunoască acest cadru și efectele unor decizii, investiții sau acțiuni pe care le fac. Astfel că pentru joi după-amiază și vineri, trebuie să pună în practică. Deci, chiar e nevoie de fermitate, de experiență, de profesionalism, de abnegație și chiar de minuțiozitate pentru a reuși lucrurile corect. În week-end, cu prietenii.

Horoscop 4-10 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Peștii pot avea întâlniri frumoase la început de săptămână și pot, prin discreție, prin eleganță, să impresioneze auditoriul. Nu e cazul să aibă trac, să aibă emoții în aceste întâlniri cum le este lor obiceiul, să lase lucrurile să curgă, pentru că vor face lucrurile cele mai adecvate în mod natural. Miercuri și joi pot primi un cadou sau pot primi un dar de la o persoană apropiată. Poate nu e cel așteptat, dar este o formă de a spune îmi pasă de tine, te iubesc. Pentru week-end, călătorii care se pot anunța frumoase și cu multe răspunsuri și discuții profunde.

O săptămână care pune accent pe legături și relații, pe felul în care ne conectăm cu ceilalți și cum știm să-i diagnosticăm, să ne calibrăm, să ne înțelegem mai bine cu cine avem de-a face, astfel încât să ne adaptăm mai bine situației.