Revista Sănătate

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână cu Lună Plină care ne invită să ne cunoaștem bine interesele, dar să colaborăm cu cei de-ai casei pentru interesele noastre și, de asemenea, să găsim soluții pentru rezolvarea problemelor cu oficiali.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii, încă de la începutul săptămânii, adică luni, pot manevra multe acte și le și rezolvă. Întâlnirile sunt plăcute, iar în conversație au argumente, marți, miercuri și joi. Miercuri se formează și Lună Plină cu Luna în Capricorn. Sunt zile în care pot avea loc întâlniri deosebite, iau decizii, își hotărăsc un demers important, un proiect important sau o nouă cale în viață. Știu ce vor și e bine că se bazează pe intuiția lor, pe experiența lor. În weekend, alături de prieteni.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii sunt preocupați de bani luni și știu că banii pot veni într-un mod inteligent din relații și colaborări, dacă știu cum să abordeze persoana cu care discută. Sunt și niște chithițe juridice pe care e bine să le cunoască. Marți și miercuri este vorba de obținerea acestor acte. Pot exista mici dispute, adică ciocniri de argumente cu oficiali, dar până la urmă pot găsi o cale de rezolvare sau o altă cale de abordare a acestor persoane importante de care depind. Lucrurile se tranșează abia vineri după-amiază. În weekend au șanse, mai ales pe final de weekend, să fie alături de persoane de dragi, de suflet.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni și în cazul lor, săptămâna începe sub patronajul întâlnirilor. Pentru unii sentimentale, dar pentru alții pot fi colaborări de business, așa că discuții luni și marți. Miercuri și joi se discută mult despre bani. Sunt interesați de bani. Nu vor să piardă și această teamă de a pierde îi faci foarte prudenți și foarte perspicaci în a distinge care sunt capcanele, care sunt erorile și de a găsi măsuri. Călătorii frumoase în a 2-a jumătate a săptămânii, experiențe inedite.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii muncesc încă de la început de săptămână și trebuie să facă foarte corect, astfel încât tot ceea ce fac să fie chiar și minuțios rezolvat. Pot comunica cu persoane interesate de munca lor, dar persoane care se află la mare distanță. De asemenea, legea și ordinea e bine să fie bine cunoscute la locul de muncă. Discuții, negocieri, marți și miercuri. Miercuri este și Lună Plină și trebuie să fie atenți să asculte cu atenție ce spun ceilalți. Economie în weekend și tot felul de calcule financiare. Grijă și pentru sănătate.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Creativi la început de săptămână și simt ei cumva că există o cale mai ușoară de abordare a lucrurilor sau își propun să vadă jumătatea plină. Nu știu dacă reușesc, pentru că marți miercuri și joi sunt zile mai tensionate. Miercuri este și Lună Plină pe axa grijilor și a muncii. Grijile pot fi legate de persoane cu care colaborează, vechi colaboratori care îi cam încurcă acum și nu știu cum să abordeze lucrurile. Griji și pentru sănătatea unei persoane din familie și simt nevoia să intervină și să salveze, deci tot felul de sarcini care apasă. La mijlocul săptămânii, însă, în a doua jumătate a săptămânii, joi, vineri, sâmbătă se recentrează, își regăsesc motivarea și puterea interioară și, de asemenea, și o persoană pe care se sprijină.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele încep săptămâna poate mai lent și mai ușor sau se adună mai greu și au nevoie de un timp pentru ele. Luni, marți, miercuri sunt în formă. Miercuri este și lună plină pe axa independenței și a expresiei de sine. Cu alte cuvinte, capătă energie, încredere în ei să facă lucrurile în propria lor manieră, în propriul lor stil. Și pot veni idei sau se pot gândi la proiecte noi, în general. Însă, la mijlocul săptămânii multe Fecioare vor dori să nu mai depindă atât de mult de sistem, de șef, de condiționări, de angajamente și caută o cale de eliberare. Așa că în a 2-a jumătate a săptămânii, joi, vineri, sâmbătă muncesc sau sunt foarte preocupate să-și reorganizeze sau reprioritizeze viața și munca. În funcție de sănătate pot decide ce muncă fac și cu cine fac, ca să fie mai plăcut

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanţă

Pentru Balanțe, drumuri sau acte. Sau și drumuri și acte sau birouri prin care intră chiar la începutul săptămânii. Marți, miercuri cu Lună Plină, sunt foarte preocupați să nu piardă din ce au câștigat până acum, reputație, siguranță, comodități sau familie și casă și au nevoie să simtă că cei ai casei sunt alături de ei. Vor o schimbare, poate de casă sau o schimbare în viață și au au nevoie să simtă că oamenii apropiați sunt alături de ei. Toată lumea ar trebui să fie lângă ele, zic Balanțele. Și într-adevăr, pot obține acest acord pentru că știu cum să folosească cuvintele și trag către familie în acest moment. În weekend, petreceri, distracție.

Horoscop 11-17 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii, foarte preocupați de probleme financiare, simt că sunt foarte aproape să pună mâna pe bani, însă există poate impedimente juridice sau hârtii și acte. Nu prea au răbdare să aștepte să se rezolve toate aceste etape. Sunt bine organizați, însă marți, miercuri și joi fac multe diligențe administrative și e posibil să bată la multe birouri sau să aibă de-a face cu funcționari-cheie în care ei se împiedică. Acum se discută mult despre norme, reguli și lege. Nu sunt implicate emoțiile. Este implicată mai mult mintea pentru a înțelege cadrul restrictiv, constrângător al unor formalități. În familie, în weekend.

Citește în continuare pe Antena 3