Revista Sănătate

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu: TREI ZODII AU NOROC

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Săptămâna este aducătoare de adevăr și dreptate, mai ales în relațiile sentimentale, felul în care au judecat persoana care i-a iubit sau nu i-a iubit. Lucrul acesta nu le pune în ordine doar inima, ci se pot repoziționa față de o persoană importantă și față de proprii copii. Se gândesc mult la viitorul copiilor, astfel că în a doua jumătate a săptămânii, joi-vineri pot lua niște decizii mari privind felul în care pot sprijin şi modela viața copilului lor sau a unei persoane iubite.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Săptămâna este marcată de putere și autoritate, de succes, de nevoia de a face lucruri reprezentative, cu adevărat. Îşi spun opinia, mai ales luni, marți, în legătură cum văd ei lucrurile, cu felul în care văd lucrurile și cu adevărurile lor. Unii se pot supăra, dar sunt atât de hotărâți și de vehemenți, încât n-are nimeni timp de replică. În a doua jumătate a săptămânii, joi-vineri, pot lua, de asemenea, niște decizii de destin, mai ales în carieră sau în acțiunile importante și vizibile care se adresează și publicului, sau oamenilor, societății și pot rupe o alianță dacă nu funcționează bine. În weekend, cu prietenii.

Horoscop 18-24 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Foarte preocupați de bani în primele trei zile ale săptămânii și bani cheltuiți, deci este un flux financiar. Banii vin și apoi pleacă. Dacă țin bine aceste portocale în mână, e bine. Pentru a doua săptămână, atenție la drum pentru cei care călătoresc. De asemenea, atenție la vorbele care se trimit la distanță către alte persoane, pentru că pot schimba și în mod neplăcut destinul unei relații, a unei cooperări. Pe de altă parte, vești foarte importante pe care le află în a doua jumătate a săptămânii. În weekend, cu familia.

Toate zodiile pe Antena 3