Revista Sănătate

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Berbec
Nativii din zodia Berbec se află în weekendul 17-18 septembrie 2022 sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile. Este momentul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a adus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători un capitol nou, vă sfătuiesc astrologii!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Taur
Weekendul 17-18 septembrie reprezintă momentul perfect pentru a-ți deschide inima către lucruri noi și pentru a cunoaște oameni care pot aduce inspirație în viața ta! Trebuie să lăsați deoparte fantomele trecutului și să vă concentrați pe momentul prezent, îi sfătuiesc astrologii pe Tauri!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Gemeni
Horoscopul pentru acest weekend oferă previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Gemeni pe casa a X-a astrală, Casa carierei și a realizărilor profesionale, acolo unde acești nativi vor mai urca o treaptă.

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Rac
Faceți-vă timp și ascultați în weekend un prieten apropiat care trece printr-o perioadă grea! Chiar dacă vi se pare că problemele voastre sunt mai importante, riscați să pierdeți prietenia unei persoane dragi dacă o veți ignora!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Leu
Leii vor simți, în sfârșit, că își găsesc echilibrul emoțional, iar asta se datorează faptului că v-ați concentrat mai mult pe propria persoană și pe propriile sentimente și ați încercat să vă detașați de răutățile celor din jur. Sfatul astrologilor este să încercați să împărtășiți secretul pozitivității și optimismului vostru și cu cei din jurul vostru.

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Fecioară
Horoscopul dezvăluie previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară care, în acest weekend și pe toată perioada lunii septembrie, trebuie să fie foarte atenți la tot ceea ce ține de bunuri materiale. Astrologii avertizează că sunteți predispuși să deveniți victime ale furturilor, tâlhăriilor sau ale înșelăciunilor!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Balanță
Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022 oferă previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Balanță în ceea ce privește Casa a V-a astrologică și anume casa iubirii. Acest sfârșit de săptămână reprezintă un moment prielnic pentru formarea unor relații noi și pentru sudarea unor relații de iubire deja existente.

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Scorpion
Nativii din zodia Scorpion ar putea întâmpina anumite neînțelegeri și tensiuni în relația de cuplu în acest weekend. Sfatul astrologilor este să își aleagă cu grijă cuvintele, ele pot răni precum o armă și pot cauza rupturi iremediabile ale relațiilor!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Săgetător
Horoscopul dezvăluie previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Săgetător pe Casa a III-a astrală, Casa relațiilor și a familiei, acolo unde se vor rezolva conflicte și situații tensionate mai vechi. Iertarea și împăcarea le vor oferi acestor nativi șansa unui nou început!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Capricorn
Nativii din zodia Capricorn pot vor întâmpina la sfârșit de săptămână un refuz sau o dezamăgire, iar asta le va cauza multă tristețe. Sfatul astrologilor este să nu treceți singuri prin asta și să împărtășiți durerea cu o persoană apropiată!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Vărsător
Nativii din zodia Vărsător se vor dovedi a fi un sprijin de nădejde pentru o persoană dragă care trece printr-o situație grea în acest weekend. Chiar daca nu vi se va solicita ajutorul în mod expres, intuiția vă va ajuta să vă dați seama că cineva apropiat are nevoie de voi!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Pești
Sunt șanse mari ca în weekendul 17-18 septembrie 2022 nativii din zodia Pești să primească un cadou neașteptat din partea partenerului de viață, care vrea cu orice preț să vă surprindă!