Revista Sănătate

Misterele grupelor sanguine. De ce persoanele cu Rh negativ sunt considerate ”nepământene” de către oamenii de știință

Rh negativ, sânge nepământean? E posibil ca aceștia să vină de pe Marte, Venus sau de altundeva din Univers? Orice este posibil.

Toate felurile de grupe sanguine sunt categorizate pe baza concentrațiilor proteice, mai puțin cei cu Rh negativ.

Este posibil ca aceștia să vină de pe Marte, Venus sau de altundeva din Univers? Orice este posibil, începând cu redefinirea găurilor negre, de către oamenii de știință, cum că ele sunt alte lumi, portaluri spre alte Universuri, cum spuneau Stephen Hawking, Andrew Strominger sau Malcolm Perry.

Doar 15% din populația lumii are această grupă ciudată de sânge. Mai mult, aceste persoane chiar sunt descrise ca fiind atipice, cu caracteristici ciudate, potrivit https://physics-astronomyblog.blogspot.com.

Ciudat, sângele cu Rh negativ poate fi folosit la transfuzii de către oricine, dar posesorii de astfel de sânge nu pot primi de la oricine, ci doar de la alte persoane cu Rh negativ.

Majoritatea acestor indivizi trăiesc în Europa de Nord, au ochii deschiși la culoare, păr galben sau portocaliu și sunt sensibili la temperaturi ridicate. Interesant este și că au o inteligență emoțională mai pregnantă. În plus, gravidele cu acest tip de sânge nasc mai greu când bebelușul are tot Rh negativ, cumva corpul mamei respinge bebelușul. Însă nu sunt suficiente informațiile pentru a confirma teoriile cu marțieni, venusieni sau extratereștri.

Studii științifice efectuate acum câțiva ani arată faptul că persoanele ce au o grupă rară de sânge cu Rh negativ prezintă trăsături neobișnuite și un ADN modificat.

Jurnaliștii de la yournewswire.com susțin că cele mai recente studii din domeniul biologiei au scos la iveală că persoanele care au o grupă de sânge cu Rh negativ prezintă în sângele lor trăsături mai puțin umane, ADN-ul lor este diferit de cel al majorității oamenilor și cercetătorii cred că aceste persoane ar putea fi urmașii Nefilimilor, „îngerii căzuți” din Biblie.

Oamenii au patru grupe principale de sânge: A, B, AB și 0, iar clasificările sunt derivate din antigenii pe care îi are fiecare persoană în sânge, acele proteine care se găsesc la suprafața celulelor și care sunt concepute pentru a combate bacteriile și virusurile. Cea mai mare parte a populației umane, aproximativ 85% au la suprafața celulelor lor aceste proteine și astfel au grupe de sânge cu Rh pozitiv la fel ca maimuțele, dar o mică parte a populației, aproximativ 15%, nu prezintă aceste proteine și au Rh negativ. Aceste persoane reprezintă un grup special de oameni care, conform ultimelor studii, prezintă în sângele lor trăsături foarte diferite de restul populației, trăsături mai puțin umane ce par a proveni de pe altă planetă.

Cartea Genezei din Biblie prezintă Nefilimii ca fiind fiii fiilor lui Dumnezeu și ai fiicelor oamenilor, astfel ei se consideră că au avut copii cu oamenii și au creat o nouă rasă, superioară, cu Rh negativ și cu trăsături diferite de ale celorlalți. Experții nu pot stabili cu certitudine dacă persoanele cu sânge cu Rh negativ sunt urmași ai Nefilimilor sau ai extratereștrilor, însă cu siguranță prezintă unele trăsături specifice, precum: inteligența peste medie, simțuri foarte dezvoltate, temperatura corpului mai scăzută, tensiunea arterială mai mare, abilități psihice și intuitive mai dezvoltate, sensibilitate crescută la căldură și la lumina soarelui, o vertebră în plus și de obicei ochi verzi sau albaștri și păr roșcat.

Dovezi științifice arată că acum aproximativ 35.000 de ani au apărut primele grupe de sânge cu Rh negativ în nordul Spaniei și sudul Franței, locuri unde și astăzi putem găsi cele mai multe persoane cu Rh negativ. În Europa 40-45% dintre oameni au Rh negativ, în timp ce în Orientul Apropiat și Mijlociu se găsesc grupuri mari de persoane cu sânge cu Rh negativ.