Revista Sănătate

Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie 2022. Apar probleme mari pentru două zodii

Consultă horoscopul săptămânii 3-9 octombrie și află predicțiile astrele. Iată horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Berbec

În această săptămână, poți încerca lucruri noi, poți avea experiențe diferite de cele avute până în prezent sau chiar să începi un nou proiect. Vei pune pe primul loc nevoile familiei. Este un moment bun de a te detașa de o colaborare, de o asociere. Este un cadru astral prielnic pentru a avea mai multă grijă de viața sentimentală.

Taur

Vei avea tendința sa privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, să analizezi tot ce ține de documente. Lași în urma ta excesele și acționezi diferit, pentru a ieși în evidență. Totodată, ești mai deschis în fața unor interacțiuni cu ceilalți, ești mai sociabil. Astrele mai arată că sunt bine aspectate achizițiile mai mari.

Gemeni

Astrele te îndeamnă ca în această săptămână să te exprimi liber și să-ți expui opiniile. S-ar putea să apară unele persoane în viața ta, care vor contribui la obiectivele tale. Insiști să îți fie auzite ideile, să-ți fie respectate cerințele, atât în plan profesional, cât și personal. Aceasta perioadă îți va aduce câteva schimbări la care nu te aștepți.

Rac

Se pare că odată cu începutul acestei luni, viața ta sociala ia o întorsătură neașteptată, de aceea pregătește-te sa te alături unor grupuri care au aceleași pasiuni ca si tine. Sunt avantajate schimbările ce țin de stilul tău de viață, și totodată poți renunța la unele obiceiuri. În această perioadă este bine aspectat și sectorul amoros și ești tentat să îți exprimi emoțiile.

Leu

Ai noroc în planul financiar, datorită abilităților tale unice. În această perioadă, petreci mai mult timp alături de părinț și de partener si cauți idei de activități interesante. S-ar putea să se schimbe ceva legat de locul de muncă. Poți finaliza un capitol mai confuz și poți începe o etapă nouă în viața ta.

Fecioară

Ai o nouă viziune asupra lumii și ești mult mai încrezător. Este o săptămână excelentă pentru a începe ceva nou, pentru a demonstra ceva ce voiai să faci de mult timp. Este un cadru astral bun pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu prietenii. Este bine aspectată schimbarea de carieră, începerea unui nou proiect.

Balanță

Ai parte de o săptămână bună pentru a te debarasa de lucrurile care nu îți mai aduc niciun beneficiu. Este o perioadă bună pentru a te face văzut, pentru îmbunătățirea imaginii publice. Fii atent la interacțiunile cu autoritățile. Poate apărea ocazia să-ți demonstrezi capacitățile și talentele ascunse.

Scorpion

În această perioadă începi să-ți faci planuri pe termen mai lung și cauți metode noi pentru a-ți atingi obiectivele. Este o perioadă bună pentru a accepta noi oportunități, pentru a face noi cunoștințe. Se îmbunătățește relația cu familia, cu prietenii apropiați.

Săgetator

Astrele îți atrag atenția să fii mai atent la semne și indiciile trimise către tine. Cineva te va ajuta să pui în practică unele idei bune, te va ajuta cu propria experiență. Este necesar să te detașezi de trecut și să lași nemulțumirile deoparte.

Capricorn

Ești mai hotărât ca oricând și știi pe ce drum să pornești, nu-ți mai este frică să te confrunți cu adevărul. Este o perioadă bună pentru a redescoperi unele legături, fie că va fi vorba despre conexiunile cu familia, fie despre colegi și parteneri de afaceri. Sunt bine aspectate colaborările în sectorul financiar.

Vărsător

Este posibil să iei decizii mărețe, alegeri înțelepte, vei căuta să intri pe un nou drum, să te concentrezi asupra unei noi direcții, vei stabili mental unele noi obiective. Lași în urma ta nelămurirea, confuzia, frica de a încerca lucruri noi și prinzi mai curaj. Este un cadru astral excelent a te dezvolta în plan personal.

Pești

Îmbini trecutul cu viitorul, te interesează mult ceea ce lași în urmă, dar vei reuși să te concentrezi mai mult și asupra evoluției, dezvoltării, vei căuta să faci unele descoperiri care te interesează. Este o perioadă bună pentru a te focusa mai mult asupra relațiilor și colaborărilor.