Revista Sănătate

Lidia Fecioru dezvăluie: Ce plante să ții în casă dacă vrei să atragi bani?

Cine nu și-ar dori să aibă mai mulți bani? Ei bine, se pare că și plantele din casa ta pot avea un cuvânt de spus în acest sens. Mai precis, anumite plante pot atrage bani, iar Lidia Fecioriu ne dezvăluie care sunt acestea:

Pachira Aquatica
Mulți oameni numesc această plantă „arborele cu bani”. Pachira este asociată de obicei cu norocul financiar și prosperitatea î nafaceri, fiind adesea decorată cu panglici roșii.

Bambusii
Bambusul este de multe ori oferit cadou, spunându-se că aduce noroc. În mediul de business, bambusul „garantează” succesul în afaceri, pacea sufletească, longevitatea, energia pozitivă și o viață liniștită. Un fir de bambus pus într-o vază violet, cu gura mai strâmtă decât baza, îți poate asigura energiile care să-ți aducă norocul la bani.

Crassula
„Sau arborele de jad, cum mai este numita. Este adesea intalnita in aranjamentele Feng Shui. Mai este denumita si Copacul Banului datorita frunzelor care seamana cu niste monede. Simbolizeaza norocul si bogatia. Se amplaseaza pe birou sau in living. Atentie! NU se pune vreodata in dormitor sau baie! Copacul banului stimuleaza activitatea creierului si are efecte pozitive asupra organismului prin frunzele cu uleiuri eterice.

Sansevieria
Plantele care atrag banii. Mai este numita si planta sarpe si este folosita in aranjamentele Feng Shui. Are proprietatea de a purifica aerul, absoarbe gazele toxice si praful din incapere. Este si foarte usor de îngrijit. Trebuie udata doar o data pe luna si nici nu are nevoie de multa lumina solara,” notează clickpentrufemei.ro