Revista Sănătate

Este foarte important să faceți asta la începutul iernii! Dacă aveți geamuri termopan trebuie să știți aceste 2 lucruri pe care instalatorii nu vor să vi le spună:

De cele mai multe ori, atunci când meseriașii vă montează geamurile de termopan evită să vă spună câteva detalii legate de utilizarea lor. În primul rând trebuie să aveți în vedere faptul că toate părțile mobile ale geamurilor trebuie unse în mod regulat, iar acest lucru trebuie făcut cel puțin o dată pe an. Mai multe de atât, odată cu schimbarea anotimpului, geamurile trebuie schimbate în regim de iarnă sau de vară.

Trebuie să știți aceste lucruri despre geamurile termopan! Cum să reglaţi geamurile termopan?

Practic, toate construcţiile moderne pot fi reglate. Puteţi verifica acest lucru dacă priviţi atent elementele special amplasate pe tocul lateral al ferestrei. Dacă există orificii pentru şurubelniţă sau imbus, şi, totodată există nişte bulbi pe rama deschiderii, atunci fereastra poate fi reglată în regim de vară sau de iarnă.

Strânge bulbul de pe marginea ferestrei cu ajutorul unei şurubelniţe. Acest procedeu se face pentru a regla presiunea. Verifică toate geamurile din casă, pentru a avea presiunea optimă.

Iată și un video care să te ajute pentru procedeul de reglare a unui geam termopan:

Sursa olt.ro