Revista Sănătate

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie cu Neti Sandu

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru săptămâna 21 – 27 noiembrie 2022. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna aceasta.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 – BERBEC

O să vă achitați onorabil de toate obligațiile și o să vă creați un statut mult mai stabil. Vă echilibrați și cu banii, și o să fie altceva.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 – TAUR

Se conturează o definitivare. O să vă puteți relansa în domeniul afacerilor și o să primiti finanțare, va fi lume care să vă susțină și să vă fie mai ușor cu toată treaba.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie 2022 – GEMENI

Vi se fac promisiuni de colaborare și macar pe o perioadă scurtă de timp tot o să vă alegeți cu un job, care să vă suplimenteze veniturile, că aveți nevoie în perioada asta.

Horoscop săptâmânal 21-27 noiembrie – RAC

Se observă un salt în carieră, cu sau fară examen, și o să vă descurcați, ca să vă numărați printre favoriți. Cu Jupiter, mare beneficiu în zodia voastră.

Horoscop săptâmânal 21-27 noiembrie – LEU

Apare un angajator, care o să se țină de capul vostru să vă implicați și voi într-un proiect, care să vă aducă satisfacții profesionale, dar nu fară muncă multă. O să vedeți.

Horoscop săptâmânal 21-27 noiembrie – FECIOARĂ

O reușită, un câștig bănesc, se întâmplă ceva care să vă readucă în centrul atenției și să vă bucurați de un plus de notorietate, că pană acum a fost doar muncă.

Horoscop săptămânal 21-27 noiembrie – BALANȚĂ

Ați putea încerca un parteneriat de afaceri care să vă aducă acel supliment salarial de care aveți nevoie, că doar să puteți spera să vă mutați într-o locuință mai spațioasă.

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – SCORPION

Se rezolvă o problemă mai veche și o să vă luați avânt să-ncepeți lucruri care să vă propulseze în carieră, că aveți niște planuri de mărire.

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – SĂGETĂTOR

O să vină oferte de lucru și e de văzut ce se întâmplă, ce ar fi bun pentru voi, rentabil, ca să vă mai redresați din punct de vedere financiar, să ridicați ștacheta.

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – CAPRICORN

Solicitări din toate direcțiile și o să răspundeți cu promptitudine, că sunteți hotărați să vă achitați de toate obligațiile, ca să ieșiți învingători.

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – VĂRSĂTOR

Vin o serie de beneficii de la serviciu, poate și din particular daca mai munciți ceva, și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar

Horoscop saptămânal 21-27 noiembrie – PEȘTI

Se anunță o perioadă bănoasă. Poate vi se adaugă ceva la salariu, o primă, un beneficiu, sau mai vin și pe filiera partenerului de cuplu niște bani în completarea salariului.