Revista Sănătate

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Zodia care primește bani

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – BERBEC

Se pune problema unei colaborări şi o să vă asiguraţi că vi se pune la dispoziţie tot ce aveţi nevoie ca să iasă o muncă de cea mai bună calitate, că sunteţi profesionişti.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – TAUR

V-aţi putea asocia cu nişte oameni în care aveţi mare încredere, din punct de vedere profesional, şi o să fie o alegere inspirată – vedeţi din ianuarie ce se întâmplă.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – GEMENI

Vin ceva recompense, bani, bonuri valorice, o primă, un supliment financiar, din particular de undeva, şi o să daţi o raită pe la magazine sau faceți shopping online.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – RAC

Pot apărea nişte schimbări în sfera profesională, care să vă imprime un suflu de prospeţime şi să ştiţi să vă orientaţi spre alte zone de influenţă.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – LEU

O să luaţi bani şi din urmă, din tot felul de colaborări şi o să-i puneţi de-o parte pentru sărbători, să le faceţi surprize alor voştri, poate plecaţi pe undeva.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – FECIOARĂ

Treburile nefinalizate nu mai suportă amânare – daţi zor să scăpaţi de ele, ca să puteţi începe proiecte noi din ianuarie, să nu va irosiţi energia cu restanțele.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – BALANȚA

O să vă consolidaţi poziţia în cadrul unui grup şi poate reluaţi o preocupare deconectantă care să vă întreţină o stare de spirit cât se poate de bună.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – SCORPION

O să puteţi negocia un contract şi să vă bucuraţi de o serie de avantaje la care aţi tot sperat de cu vreo doi ani în urmă şi să iasă totul perfect.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Se pare că o să staţi mai bine cu banii şi o să luaţi şi ce vă place, c-aţi avut grijă tot timpul de lucrurile obligatorii şi de mărunţişuri nu va mai ajungeau banii.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – CAPRICORN

O să vă fie răsplătită munca, poate luaţi mai devreme nu numai banii și prima de Crăciun, ci şi cadouri din partea şefilor, plus alte atenţii poate.

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – VĂRSĂTOR

E o muncă în colectivitate care o să vă aducă satisfacţii şi o să vă asiguraţi că veţi atinge o performanţă, că aveţi calificarea necesară

Horoscop săptămânal 12-18 decembrie 2022 – PEȘTI

Se poate să luaţi nişte bani, din cei pe care i-aţi tot revendicat, şi o să faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung pentru cumpărături şi pentru facturi.