Revista Sănătate

I-ar putea fi bunic, dar ce conteaza cand are conturile pline? Această tânără de 25 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 85, dar ce s-a întâmplat în noaptea nunții ei a făcut-o să țipe: „Așa ceva nu e posibil!” Dumnezeule, cine se putea aștepta la așa ceva?

Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 85 de ani, și deși nu se aștepta la mare lucru de la noaptea nunții, nici prin cap nu îi trecea ce surpriză o aștepta. Atâta timp cât noul ei soț era destul de în vârstă, tânăra mireasă a ales să aibă un dormitor separat, nu voia ca soțul ei să exagereze și să aibă vreun atac de cord.

După petrecerea de nuntă, mireasa s-a pregătit de culcare, când a auzit bătăi în ușă. Era soțul ei de 85 de ani, era pregătit pentru ceva „acțiune”. Totul a decurs bine, au făcut amor, apoi soțul s-a dus să se culce.

Câteva minute mai târzu, fata a auzit din nou bătăi în ușa camerei sale. Desigur, era tot soțul, era pregătit pentru încă o partidă de amor. Și deși femeia a fost surprinsă, era, totuși, soțul ei. Așa că au făcut amor a doua oară.

Acum mireasa era în mod clar gata de culcare când a auzit o A TREIA bătaie în ușă. Ați ghicit, era tot noul ei soț, la fel de pregătit pentru o nouă rundă. Zis și făcut, însă în vreme ce bătrânul se pregătea să plece, tânăra mireasă s-a întors către el și a zis: „Dragă, a fost uimitor! Am fost cu bărbați mult mai tineri decât tine care abia puteau să o facă o dată, dar de trei ori la rând. Noul ei soț s-a uitat la ea, cumva surprins, și a spus: „Vrei să zici că am mai fost aici în noaptea asta?”