Revista Sănătate

Metode prin care femeile pot fi frumoase doar în mod natural

Ce femeie nu își dorește să fie cât mai frumoasă atuni când iese din casă, fie că este vorba despre o zi normală de mers la birou sau deespre un eveniment de amploare?

Doar că în dorința lor de a arăta ca vedetele din reviste, foarte multe femei comit greșeli care rămân pentru totdeauna pe tenul lor.

Dacă te-ai regăsit în aceste rânduri atunci ar trebui să te oprești și să faci o schimbare pentru care peste timp îți vei mulțumi.

Renunță pe cât de mult se poate la produse de îngrijire care îți afectează tenul. În zilele noastre tehnologia s-a dezvoltat atât de mult încât poți beneficia de produse făcute din ingrediente naturale, care au grijă de tine, nu îți fac rău.

Dar pe lângă orice produs de frumusețe sau de îngrijire nu uita de lucrurile simple cum ar fi somnul de calitate sau de alimentația organizată și sănătoasă.

Dacă vei rata aceste două aspecte aproape cruciale te vei alege doar cu neplăceri cum ar fi: pungile de sub ochi, cearcănele, și ridurile foarte evidente din jurul ochilor.

De asemenea chiar și pielea de pe corp va striga după ajutor, nu numai cea de pe față. Vei avea coatele uscată, călcâiele crăpate.

Ai grijă de frumusețea ta în primul rând din interior. În acest sens extraordinare sunt efectele ceaiului verde.

Îl poți bea seara înainte de a merge la culcare iar a doua zi vei avea tenul proaspăt și frumos. Și nu uita să nu stai foarte mult trează, culcă-te înainte de miezul nopții ca să beneficiezi de toate orele de somn.

Tot înainte să te culci, masează-ți ușor, cu mișcări fine și circulare zonele care urmează să fie afectate de riduri. Folosește pentru acest pas o cremă hidratantă, care să nu fie foarte grasă.

Pune pe față un prosop umezit, puțin cald ca să îți deschizi porii și să te cureți de impuritățile acumulate de fața ta peste zi. După aceea folosește un ulei esențial ca să-ți protejezi tenul.

La fel de important pentru tenul tău este sucul pe care îl consumi dimineața. Poate să fie din orice tip de fructe îți plac.

Dar poți folosi un truc foarte util: ia un disc demachiant și îmbibă-l cu puțin din suc și dă-ți cu el pe față și după aceea clătește-te peste 10 minute. Vei fi uimită de rezultate.

Dacă ai un ten mai sensibil nu uita despre cât de importantă este apa termală. Este poate cea mai rapidă metodă să îți faci tenul să își revină dacă a fost afectat în vreun fel negativ.