Revista Sănătate

Sucul care te ajută să elimini câteva kilograme în plus dar și să scapi de problemele glandei tiroide

Glanda tiroidă este una dintre cele mai importante glande din corpul nostru. Funcțiile acestui organ sunt foarte importante pentru funcționarea bună a organismului.

Hormonii pe care aceasta îi produce sunt responsabili cu metabolizarea carbohidraților și a grăsimilor.

În cazul în care glanda tiroidă nu secretă suficienși hormoni se declanșează o afecțiune care este cunoscută sub denumirea de hipotiroidism.

Dar din fericire, medicina naturistă vine cu o rețetă capabilă să facă bine glandei tiroide, să o regleze.

În plus efectele pozitive ale acestei combinații nu se opresc aici. Te ajută să scapi și de kilogramele în plus în mod natural și mai ales fără prea mult efort.

Este foarte important să îți funcționeze glanda tiroidă cât mai bine pentru că ea este implicată în prea multe procese care se întâmplă în corpul tău ca să o neglijezi în cazul în care are nevoie dee mai multă atenție din partea ta.

De exemplu glanda tiroidă are un rol în reglarea respirației, nivelul de colesterol, funcțiile inimii, funcționarea normală a creierului, reglarea temperaturii optime a corpului.

Afecțiunile care atacă glanda tiroidă chiar dacă par simple, acestea vin la pachet cu mai multe complicații.

Printre acestea cele mai importante bolo ar fi obezitatea, infertilitatea, durerile de articulații, arteroscleroza și nu numai.

Rețeta și-a dovedit deja eficiența așa că o poți folosi cu încredere dacă știi că ai probleme cu glanda tiroidă.

Și desigur, dacă vrei să mai scapi și de niște kilograme în plus fără să ții o dietă drastică.

Dar înainte de a folosi acest preparat trebuie să afli ce anume înseamnă hipotiroidismul ca să știi dacă te-a afectat și pe tine și au cu adevărat neevoie să folosești rețeta.

Simptomele acestei boli sunt relativ simple așa că le poți depista cu ușurință ca să iei cât mai repede măsurile necesare.

Ai libidoul redus, îți cade foarte mult din podoaba capilară, nu suporți temperaturile mici, suferi din cauza pierderilor de memorie, ești iritat de orice în cea mai mare parte a timpului, apare constipația, te dor mușchii, te simți slăbit, ai pielea uscată și nu numai.

Dacă ai observat și la tine aceste semne trebuie să ajungi cât mai urgent în cabinetul unui medic. Ca să ai parte de cel mai bun diagnostic după niște analize amănunțite.

După ce vei afla că ai nevoie de rețeta pentru tratarea tiroidei , vei avea nevoie de o linguriță de de suc de lămâie, de o linguriță de nucșoară, de un sfert de linguriță de ghimbir, de o lingură de suc de portocale, de o jumătate de linguriță de scorțișoară, o ceașă de suc de afine, 2 pahare de apă.

Fierbe apa, adaugă sucul de afine, scorțișoară, ghimbir, nucșoară. Lasă oala să se răcească.

Pune sucurile de lămâie și de portocală. Bea-l când e rece complet.