Revista Sănătate

Masca de păr care te scapă de firele albe imediat – Se prepară foarte repede

Obişnuieşti să îţi vopseşti des părul, imediat cum firele albe încep să se vadă? Ei bine, specialiştii vin în ajutorul tău cu o mască de păr minunată, care te va scăpa de problema firelor de păr albe.

Ai nevoie doar de trei ingrediente simple, pe care cel mai probabil le ai deja în casă. Această mască previne şi opreşte apariţia firelor albe de păr. Tot ce trebuie să faci este să o aplici pe păr cât de des poţi, scrie fasingur.info.

Ai nevoie de ghimbir, miere şi ulei de măsline. Dă pe răzătoare ghimbirul şi lasă-l într-un vas până când lasă suc. Amestecă acest suc cu o linguriţă de miere, dar şi cu o lingură de ulei de măsline. Umezeşte părul, apoi aplică masca pe întreaga lungime a acestuia.

Lasă să acţioneze timp de 40 de minute, apoi clăteşte cu apă din abundenţă. Repetă de cel puţin două, trei ori pe săptămână pentru a te bucura de rezultate.

Dacă ai probleme cu tenul şi te confrunţi cu puncte negre şi coşuri, ai putea să încerci următoarea mască minune, care are în compoziţe ingrediente naturale.

Este o mască pe care o poţi prepara uşor şi repede, ai nevoie de trei ingrediente accesibile şi ieftine.

Ai nevoie de:

Două linguri de lapte de capră;

O lingură de nucşoara (praf);

O lingură de miere;

O bucată de tifon;

Se amestecă într-o ceaşcă laptele, mierea şi nucşoară. Se curaţă bine tenul, se aplică apoi masca pe ten, folosind tifonul şi masând delicat timp de câteva minute, insistând pe zonele afectate, conform healthy.kudika.ro.

Se spăla faţa cu apă din belşug şi nu se folosesc alte produse cosmetice pentru ten până a două zi. Aplică această mască pe ten de două ori pe săptămâna.