Revista Sănătate

5 Bauturi delicioase de servit cu prietenii

Studenti fiind indrageam sa iesim cat mai des in cluburi si baruri sa incercam lucruri noi; lucrurile s-au mai schimbat in timp si acum tragem fiecare catre cuibul nostru, invitandu-ne prietenii si petrecand timp de calitate.

Pentru a anima serile petrecute impreuna cu oamenii dragi, noi iti recomandam 5 tipuri de bauturi de incercat in casa:

1. Punch festiv: Ai nevoie de nectar de pere sau piersici, trecut printr-un tifon, adauga suc de portocale fara acid, de preferat facut in casa, de asemenea si el trecut prin tifon. Adauga rom si apa plata sau minerala in functie de preferinta. Adauga langa bolul cu bautura cateva felii de portocala rosie sau normala pentru servire.

2. Ceai rece: In cazul in care invitatii tai au copii, foloseste o varianta sanatoasa dar racoritoare a bauturii pe care urmeaza sa o serveste la masa. Pregateste din timp ceaiul, indiferent de aroma aleasa, lasa-l la racit si adauga gheata. Nimic mai sanatos si mai racoritor.

3. Cacao cu lapte: Scapa de banalul lapte cu ciocolata. Pregateste-l cu o zi inainte, baga-l in formele pentru gheata si lasa-l la congelator peste noapte. Cand copiii prietenilor tai sosesc, ofera-le un mic pahar cu lapte in care cuburile se vor dizolva. Le va placea maxim!

4. Iced Coffee: La fel ca mai sus poti proceda si cu cafeaua. Pregateste-o cu o seara inainte, las-o in cuburile de gheata iar a doua zi adauga 2-3 cuburi in paharele cu lapte caldut pentru a se topi. Adauga frisca deasupra si ciocolata rasa. Un deliciu!

5. Sangria la tine acasa: Un vin rosu de calitate este cheia acestui Sangria, adauga pe langa suc de portocale, putin coniac, portocale feliate si lamaie, gheata in exces si succesul este garantat!